Ivan Bekjarev iznenada prekinuo snimanje: Popularni glumac hitno hospitalizovan!

Autor:

27.10.2020 20:15

Foto:

Foto:



Poznati glumac 74-godišnji Ivan Bekjarev iznenada je prekinuo snimanje filma 'Bilo jednom u Srbiji' nakon što se ispostavilo da je pozitivan na virus kovid-19.

Na neplanirano bolovanje otišao je u punom zamahu, jer je neposredno pre toga bio u Zaječaru, na 'Danima Zorana Radmilovića' i predsedavao stručnim žirijem drugog Festivala malih pozorišnih formi. u međuvremenu, počeo je i probe predstave 'Glumčina' u zaječarskom Narodnom pozorištu Timočke krajine, posvećene upravo nezaboravnom glumcu. Sve planove prekinula je iznenada visoka temperatura, a onda su usledili i neophodni testovi te odlazak na infektivnu kliniku u Beogradu.

- Dobro sam, nemam nikakve simptome, više nemam ni temperaturu. - Rekao je za Novosti Ivan Bekjarev te nastavio. - Ne kašljem, mislim da ću brzo kući. Naravno biću ponovo testiran. Pre tri dana imao sam 39.3 temperaturu i na osnovu toga posumnjao na virus. Odmah sam reagovao, te su me poslali i na skener da snimim pluća. Krvna slika je odlična, a i merenje kiseonika pokazalo je dobar rezultat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONDO Zabava (@mondozabava) on Oct 26, 2020 at 3:21am PDT

Bez obzira na godine, srećom, popularni glumac je u odličnoj kondiciji, te je istakao za domaće medije da se polako oporavlja.

- Infektivna je puna. Prisustvovao sam prijemu kad je Hitna pomoć dovozila teške bolesnike, to je potresna slika... U pravim sam rukama. Svi lekari i ostalo medicinsko osoblje izuzetno su pažljivi, nemam reči. Baš brinu o svakom bolesniku. Nijednu terapiju nisu preskočili, alal im vera! Počnu od pet ujutru da daju terapije koje traju ceo dan. Svaka čast! Svi su divni, ne zna se ko je ljubazniji. Inače, imam očuvano čulo mirisa i ukusa, tako da ništa nije alarmantno.

Pročitajte i: Ivan Bekjarev: Nisam plakao 50 godina 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇷🇸Београдски Bремеплов🇷🇸 (@beogradski_vremeplov_011) on Nov 9, 2018 at 1:11pm PST

Za sada, kako kaže, ne zna koliko dugo će se zadržati u bolnici. A takođe je poručio ljudima  da se čuvaju, jer ovo nije šala!

- Čuvajte se, ovo je vrag odneo šalu!

Snimanje u Leskovcu prekinuto je iznenada!

Ekipa filma 'Bilo jednom u Srbiji' prekinula je snimanje filma, koje je trajalo skoro dva meseca u Leskovcu i okolini, čim je Bekjarev pozitivno testiran. Članovi ekipe su dobro i nemaju simptome bolesti, a tokom narednih dana pratiće se njihovo zdravstveno stanje, posebno onih koji su imali blizak kontakt sa inficiranim glumce. Odluka o eventualnom nastavku snimanja biće doneta nakon sagledavanja svih okolnosti, saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima.

Pročitajte i: Ivan Bekjarev: Poslednji put sam plakao kad me je ostavila devojka 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on Mar 28, 2019 at 10:06am PDT

Autor i producent projekta Zvonimir Šimunec je rekao da je najvažnije da se ostali članovi ekipe osećaju dobro i da niko nema simptome bolesti. Dodao je da su u toku sastanci na kojima se razgovara o svim budućim odlukama kako bi ovaj projekat, kada se za to budu stekli uslovi, priveo kraju.