Oglasila se Marija Kilibarda iz karantina: Ljude ne treba da pokreće strah od bolesti, već ljubav prema sebi!

Autor:

06.11.2020 11:05

Foto:

Foto:



Popularna voditeljka TV Prva Marija Kilibarda nakon devet dana karantina oglasila se, te poslala jaku poruku!

Marija Kilibarda već devet dana nalazi se u strogom karantinu od kada je potvrdila da je zaražena korona virusom, na sreću, u pitanju su blagi simptomi.

Vreme koje provodi u karantinu koristi kako bi razmišljala, ovog puta za svojim pratiocima podelila je svoje mišljenje o situaciji i zdravlju. Takođe je nagalsila da ljude ne treba da pokreće smao strah od bolesti.

- Čekajući da karantinskim danima ugledam leđa, shvatila sam da je stvar koja mi najčešće okupira misli, prirodno, zdravlje. Ne treba nam strah od bolesti da nas pokreće da više vodimo računa već nam treba ljubav prema sebi i odgovornost prema sopstvenom zdravlju. - Napisala je ona na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Nov 5, 2020 at 11:53am PST

- Ako nas strefi nešto mimo toga, na šta ne možemo da utičemo, barem nećemo krivca i uzročnika pronalaziti u nama samima i našim postupcima i (ne)zdravim navikama. Ne možemo baš na sve da utičemo. Ima nešto i u zvezdama. Bože, zvučim kao neka baka Mara koja u životu nije popila čašu vina, spavala neredovno i prepuštala se čarima džank hrane... Ali sve je došlo iz srca i iz glave i ljubavi prema sebi na kojoj sam posvećeno radila ali i iz četiri decenije raznih životnih faza... Okej i iz 9 dana kućne izloacije. - Objasnila je voditeljka.

Pročitajte i: Marija Kilibarda ponovo zaljubljena: “Brak nije neophodan za kvalitetan odnos” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Aug 22, 2020 at 7:55am PDT

Ona je ranije izjavila da ne zna kako se zarazila. Kako je navela, ne možemo da znamo kako će na koga ovaj virus uticati dok ne uđe u njegov organizam - Tako da moramo da osluškujemo sebe i budemo odgovorni i pridržavamo se mera. - Prenosi B92.

Voditeljka je sa pratiocima putem društevnih mreža podelila da je zaražena podmuklim virusom.

Podsećanja radi, Marija Kilibarda pre nekoliko dana na svom Instagram profilu podelila je da je zaražena korona virusom.

Kilibarda je objavila dva storija na kojima je sa svojim pratiocima podelila svoje iskustvo sa kovidom.

Marija je rekla da osim blage malaksalosti nema nijedan drugi simptom. Voditeljka je takođe apelovala na pratioce da se čuvaju i osluškuju svoj organizam.

Pročitajte i: Marija Kilibarda ima novog dečka: On je razlog voditeljkinog osmeha (foto)