Milica Milša konačno može da odahne: Prvi put sam spokojno spavala kada znam da smo živi izašli iz ove opake bolesti!

Autor:

19.11.2020 13:12

Foto:

Foto:



Glumica je srećne vesti podelila s obožavaocima na društvenim mrežama!

Naime, scenarista i glumac Žarko Jokanović, muž Milice Milše konačno je pušten iz bolnice, nakon višenedeljne borbe s virusom. Glumica je izrazila ogromnu zahvalnost svima koji su učestvovali u lečenju njenog voljenog supruga, te je istakla da joj se osmeh konačno vratio na lice.

Pročitajte i: Milica Milša zatvorena u četiri zida vodi borbu s kovidom: Iscrpljena sam i malaksala, ovo je opak virus! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

- Stigao je kući! Moja ljubav, moj univerzum je posle 15 dana provedenih u bolnici, hvala Bogu i doktorima i medicinskim radnicima, živ i zdrav došao je kući na oporavak. Sreća i osmeh su se vratili na moje lice. - Napisala je glumica, uz fotografiju s suprugom.

Poznato je da je i Milica kao i njen suprug bolovala od korona virusa, a povodom informacija da su se i jedno i drugo uspešno opravili uključila se u Jutarnji program na Prvoj televiziji. Milica je otkrila kako se osećala, ali i istakla da konačno može spokojno da spava.

Pročitajte i: Dugo je nije bilo, a onda je zablistala u glavnoj ulozi i ponovo osvojila srca publike: Milica Milša otkriva kako je biti u cipelama Ade Kanački! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

- Zaista je neprijatno. Osećala sam se kao da u sebi imam Osmog putnika. Sada sledi period oporavka koji je naravno lakši u kući. Presrećna sam, prvi put sam noćas spavala spokojno, znam da više nema ni on ni ja koronu, da smo izašli živi iz ove opake bolesti, zaista pandemija. Ne znam, kako narod ne shvata šta se dešava. - Istakla je Milica sa čuđenjem, te dodala da je sumanuto da ljudi misle da je ova bolest propaganda.

- Žarko je tamo u bolnici video nadljudske napore lekara da spasu živote ljudi. Oni su u skafanderima, sa naočarima kao za ronjenje, rukavicama, samo im imena pišu na leđima, ne mogu ni da se prepoznaju. Oni su junaci ne spavaju, oni se bore... - Poručila je Milica Milša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Ona je takođe apelovala na ljude da se dozovu pameti, da se štite i pridržavaju predviđenih mera. - Ljudi, uzmite se u pamet, štitite se, nosite maske. Ja sam nosila masku, štitila se, ali mi glumci smo na sceni izloženi, ne možemo na sceni da se štitimo. - Zaključila je Milica Milša.