Milica Milša i Žarko Jokanović: Knjiga o velikoj ljubavi

Kad je došao na ideju da za njen 50. rođendan posebnim darom iznenadi i obraduje suprugu, našu poznatu glumicu, književnik nije ni slutio da će ona zaplakati od sreće prilikom prvog susreta s originalnim poklonom

Najbolji primer da postoje večne ljubavi jesu supružnici Milica Milša (50) i Žarko Jokanović (51). Pisac i scenarista došao je na ideju da svojoj omiljenoj glumici za 50. rođendan pokloni neobičnu knjigu i tako joj uzvrati jer je ona njemu za 51. rođendan pripredila najslađi mogući dar – čokoladice i krofne sa njegovim imenom. U šali kažu da ih je slavljenik sam pojeo, ali vrlo ozbilno tvrde da ne bi mogli da zamisle život jedno bez drugog.


– Želeo sam da joj za jubilarni rođendan poklonim nešto posebno, i pošto pišem knjige, odlučio sam da jednu osmislim samo za nju. Morala je da bude drugačija od svih ostalih. Od nekoliko hiljada njenih fotografija izabrao sam nekoliko stotina i spakovao ih u korice. Knjiga je morala i da bude veća i deblja od sličnih, jer moja Milica ima najlepše fotografije na svetu. Najteže mi je bilo da napravim selekciju – kaže Žarko.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 28. maja!

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi