Biljana i Janko Tipsarević: Slatke priče o drugom detetu

Autor:

20.08.2019 11:45

Foto:

Foto:



Dok su boravili na jednomesečnom odmoru u Latinskoj Americi i proslavljali devetu godišnjicu braka, Biljana i Janko Tipsarević su u pauzama ronjenja i uživanja u predivnoj prirodi sanjarili o budućnosti čvrsto rešeni da kćerki Emili podare sestru ili brata

Slaveći ljubav i zajedništvo, Biljana (36) i Janko (35) Tipsarević svakog leta obeležavaju godišnjicu braka dobro isplaniranim putovanjem, najčešće na neku udaljenu, atraktivnu destinaciju. Tako su u drugoj polovini jula i prvoj polovini avgusta u Latinskoj Americi proslavili devet godina bračne sreće. Tokom boravka na peščanim plažama iza kojih se pružaju morska prostranstva tirkizne boje razgovarali su o budućnosti u kojoj žele da petogodišnjoj kćerki Emili podare sestru ili brata.

- Voleli bismo da imamo veću porodicu, jer smo i sami odrastali uz sestre i braću. Nema većeg bogatstva i sreće od toga, to su vam istinski prijatelji, najčvršći oslonac, ljudi koji vas poznaju najbolje na svetu. Želimo da to ima i Emili u svom životu - priznaje Biljana.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. avgusta!

Maja Gašić

Autor