Gvinet Paltrou i Bred Falčuk: New age brak

Autor:

04.07.2019 18:00

Foto:

Foto:



Američka glumica Gvinet Paltrou četiri dana nedeljno živi sa suprugom Bredom Falčukom, za kog se udala pre osam meseci, dok su ostalim danima razdvojeni i borave svako u svojoj kući

Kada je u filmu “Seks i grad 2” Zverka predložio Keri Bredšo da dva dana sedmično provode razdvojeni, svako u svom starom stanu, TV junakinja samo što nije doživela nervni slom. Međutim, nakon što je ona brak dovela u krizu, Bredšo je ipak priznala da Zverkina ideja nije loša, ali samo u slučaju kada se baš zažele samoće i tišine. Ovakav rasplet, moguć samo na filmu, koji su osudile obožavateljke serije o četiri Njujorčanke, u stvarnosti je sprovela Gvinet Paltrou (46).

Glumica, koja se zabavljala sa najpoželjnijim neženjama industrije pokretnih slika, Bredom Pitom i Benom Aflekom, a zatim bila u braku sa Krisom Martinom, pevačem britanskog benda Coldplay, udala se krajem septembra za američkog producenta, reditelja i scenaristu Breda Falčuka (48) na ceremoniji upriličenoj na njenom imanju u Hemptonsima na Long Ajlandu.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. jula!

 

Maja Gašić

Autor