Marija Kilibarda ima novog dečka: On je razlog voditeljkinog osmeha (foto)

Autor:

03.07.2020 13:31

Foto:

Foto:



Voditeljka je ponovo otvorila svoje srce za ljubav...

 

Marija Kilibarda ima veoma lojalan krug prijatelja, pa detalji iz njenog privatnog života vrlo retko dospeju do javnosti. No, ni jedna ljubav ne može dugo da ostane tajna, pogotovo kada – u suštini – oboje nemaju razlog da je kriju, osim činjenice da ne žele da budu “tema dana”.

 

Pročitajte i... Marija Kilibarda: Moja vrata nisu odškrinuta za ljubav, širom su otvorena

 

Zahvaljujući tome, saznali smo na koga je Marija mislila kada je u intervjuu za Hello! nedavno izjavila da je ljubavi ostavila širom otvorena vrata. Kroz njih je pre više od četiri meeca prošao Branislav Vučelić, sin Milorada Vučelića. Imajući u vidu Marijinu popularnost nameće se zaključak da su dugo ostali “skriveni od pogleda”, samo zahvaljujući činjenici da su prve nedelje njihove ljubavi bile u vreme vanrednog stanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Oct 17, 2019 at 2:06am PDT

Kada je Hello! magazin kontaktirao Mariju, vesela kao i obično, odgovorila je:

– Pravo pitanje je – da li sam srećna, a odgovor je – srećna sam. Uživam, koliko je to moguće u okolnostima u kojima živimo. Uostalom, kako da ne budem ushićena, kad sam prošle nedelje postala tetka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on Jul 2, 2020 at 10:28am PDT

Voditeljka je nedavno za Kurir takođe progovorila na temu ljubavi, ali ni tom prilikom nije želela da detaljiše, već je, kako i sama kaže, dala "diplomatski odgovor".

- Znate kako, na ova pitanja uvek diplomatski odgovaram iako znam da se odnosi na partnera, ali uvek postoji neko ko mi izmami osmeh na lice. Imam mnogo divnih ljudi oko sebe, njih mi ne manjka i nema tu deficita — rekla je Kilibarda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on May 23, 2019 at 10:35am PDT

goran.anicic

Autor