Teodora i Petar Ristovski: Sudbinska veza

Autor:

28.02.2019 11:51

Foto:

Foto:Glumica Teodora Ristovski i reditelj Petar Ristovski upoznali su se pre deset godina na Dan zaljubljenih, venčali pre pet, a danas maštaju o kući punoj dece i nadaju se da će im se želja uskoro ostvariti

Glumici, stalnoj članici Pozorišta “Boško Buha” Teodori Ristovski (32) i reditelju Petru Ristovskom (32), koji su u braku pet godina, bilo je suđeno da budu zajedno - roditelji su im se poznavali, sarađivali i pričali o deci i mnogo pre nego su se njih dvoje sreli.

- Petrovi roditelji, glumci Danica i Lazar Ristovski i moja majka Draga Živanović u isto vreme su studirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, doduše, u tri različite glumačke klase. Moj otac, violončelista Tešman Živanović svirao je u Lazarovom prvom filmu “Belo odelo”, potom i u predstavi “Svakodnevno pozorište” u kojoj je igrala Danica. Sve se to se dešavalo dok se Petar i ja nismo poznavali. Onda su se naše majke jedne jeseni srele kod Doma omladine i slatko se ispričale, između ostalog i o deci. Dogovorile su se da popiju kafu, ne sluteći da će je piti godinu dana kasnije kao majke dece koja su u ozbiljnoj vezi - otkriva Teodora, a Petar dodaje:

- U trenutku kad smo Teodora i ja počeli da se zabavljamo nisam znao da se naši roditelji poznaju, ali ona jeste. Čini mi se da nam je to oboma olakšalo prvi ulazak u roditeljske kuće.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. februara!

Maja Gašić

Autor