Nebojša i Marija Kundačina: Ljubav ne broji godine

Autor:

28.03.2019 10:20

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Dalibor Danilović

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Dalibor DanilovićUbrzo pošto su se upoznali u Narodnom pozorištu, dramski umetnik Nebojša Kundačina i studentkinja glume Marija otpočeli su nežnu romansu koju su u januaru krunisali brakom

Život glumca Nebojše Kundačine (57) i njegove supruge Marije (25) iz korena se promenio zbog jednog seminarskog rada koji je ona morala da napiše na prvoj godini studija glume. Zahvaljujući njemu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom 24. januara ove godine.

- Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama - priča Marija, a Nebojša se nadovezuje kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome:

- Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se.

Ostatak intervjua s bračnim parom Kundačina pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. marta!

Maja Gašić

Autor