Pink: Kauč koji čuva brak

Autor: Maja Gašić

15.06.2019 17:30

Foto: Izvor:Gloria magazin/Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/Getty images

Foto: Izvor:Gloria magazin/Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/Getty imagesAmerička pevačica Pink priznala je u emisiji Today Show da sa suprugom Kerijem Hartom redovno posećuje psihoterapeuta i da kćerku Vilou i sina Džejmisona vaspitava tako da pokazuju svoja osećanja i plaču naglas

Američka pop zvezda Pink (39) uporno ne želi da svetu predstavi lepšu verziju sebe. U emisiji Today Show NBC-ja otvorila je dušu i ispričala do sada nepoznate detalje iz privatnog života.

Pevačica, čije je pravo ime Ališa Mur, i njen suprug, nekadašnji motociklista Keri Hart (43), venčali su se 2006, da bi se već 2008. rastali. Njihovi advokati tada su pripremili sve papire za razvod, međutim, oni su ubrzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog, i to zahvaljujući redovnim posetama bračnom psihoterapeutu.

- U vezi, braku najvažnije je razgovarati. Keri i ja smo zajedno 17 godina, u braku smo 13 i isto toliko idemo na terapije za parove. Ti razgovori su nas održali, jer je neophodno da partneru kažete sve što vam smeta kod njega - rekla je pevačica u emisiji Today Show, a njenu iskrenost gledaoci u studiju podržali su aplauzom.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 10. juna!

Maja Gašić

Autor