Tamara Dragičević: Plakala sam zbog supruga

Autor: Maja Gašić

14.05.2018 15:15

Foto:

Foto:Pošto se vratila pozorištu i filmu samo šest meseci posle rođenja kćerke Staše, istaknuta glumica otkriva s kakvim iskušenjima se susrela tokom dosadašnjeg procesa odgajanja mezimice i zašto nije mogla da savlada emocije kad je ugledala partnera, takođe glumca Petra Benčinu

Aktuelna pozorišna sezona bila je veoma uspešna za glumicu Tamaru Dragičević (29) koja se “daskama koje život znače” vratila ubrzo posle rođenja kćerke Staše. Iako nikad nije bila tremaroš pred izlazak na scenu, otkad je postala majka dobila je dodatno samopouzdanje i sigurnost prilikom izbora ne samo uloga nego i u svakodnevnim situacijama koje donosi život. Uz veliku podršku supruga Petra Benčine, mlada glumica intenzivno radi i uskoro je očekuje treća premijera u tekućoj pozorišnoj sezoni.

Možete li da budete objektivni kad gledate Petra u pozorištu ili na televiziji?

- Mogu. Verovatno uočim nešto što drugi ne primećuju, pa sam kritičnija. Kad nekog dobro poznajete, sve vidite. Nedavno sam na televiziji gledala snimak pozorišnog komada “Mleko” treći put. Iskreno, zaboravila sam da Petar u tom trenutku sedi pored mene i zaplakala sam zbog lika koji tumači, Lefterisa. Opet me je ganuo. 

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 14. maja!

Maja Gašić

Autor