Mirka Vasiljević: Prošlo me je devojačko ludilo

Autor:

20.03.2019 10:15

Foto:

Foto:Mada je deset godina u emotivnom odnosu sa fudbalerom Vujadinom Savićem s kojim je dobila troje dece, glumica Mirka Vasiljević ističe da više ne mašta o venčanju sa fontanama od čokolade, već je usredsređena na vaspitavanje sinova i kćerke i skladan porodični život

Samo hronični manjak vremena kriv je za to što se glumica Mirka Vasiljević (28) i kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić (28) još nisu venčali. Par je u stabilnoj vezi već deset godina i za to vreme dobio je troje dece, sinove Andreja (7) i Mihaila (4) i kćerku Adrijanu (5). Mirka otkriva da bi se, da se pita samo Vujadin, venčanje dogodilo već sutra.

- Moji prioriteti su da što više vremena provedemo s decom, da zajedno putujemo, a ne da pravimo slavlje, mada će i to jednog dana doći na red - kaže glumica. - Pošto su mnogi Vujadinovi saigrači iz Zvezde često u našem domu, jer nemaju žene, devojke i decu, šale se kako će sakupiti novčani prilog i sve organizovati za naše venčanje, a da je moje samo da se pojavim. Muškarci, posebno fudbaleri, uvek su spremni na zabavu. Meni je, kad smo počeli vezu, bilo mnogo važnije da dobijemo dete koje smo želeli, nego da pravimo svadbu, a kad sam zatrudnela, nisam htela da venčanje bude samo zbog toga, što bi se danas šaljivo reklo “na pun stomak”. 

Ostatak intervjua s Mirkom Vasiljević pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. marta!

Maja Gašić

Autor