Stefan Milenković: Nisam spreman da budem otac

Autor: Maja Gašić

17.04.2018 10:47

Foto:

Foto:Violinista Stefan Milenković (41) zaljubljen je u muziku još od malih nogu. Važio je za čudo od deteta, a svoj talent već dugi niz godina predstavlja ljubiteljima muzike širom sveta. Pre nekoliko meseci dobio je na korišćenje vrednu violinu Guadagnini iz 1783. godine, posle čega mu je porastao motiv da još intenzivnije svira i vežba. Stefan je zaljubljen i u svoju suprugu, gitaristkinju Goricu Grozdanić, koja je njegovo srce ukrala pre skoro osam godina, od kojih četiri uživaju u skladnom braku. Jedno drugom pružaju podršku, pa tako česta putovanja i turneje na koje Stefan odlazi ne predstavljaju nikakvu prepreku za njihov odnos.

U prethodnom razgovoru za Gloriju rekli ste da niste bili spremni za roditeljsku ulogu. Smatrate li da je sada došao trenutak da postanete otac?

- Većina stvari u mom životu se desila upravo u trenutku kada je trebalo da se desi, tako da znam da je i pitanje stvaranja porodice, u smislu potomstva, nešto što će se manifestovati u pravom trenutku.

Postoji li kod vas određena doza straha, odnosno strepnje da se zbog karijere, čestih nastupa i obaveza ipak nećete ostvariti kao otac?

- Ja sam takva osoba da ne radim ništa polovično i sigurno se ne bih upuštao u roditeljstvo ako ne bih mogao da pružim dovoljno vremena deci.

Ostatak intervjua sa Stefanom Milenkovićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 16. aprila!

Maja Gašić

Autor