Andrijana i Nemanja Oliverić: Naše pozorište u kući

Autor:

21.05.2018 17:52

Foto:

Foto:



Pet meseci pošto su dobili drugo dete, kćerku Đurđu, dramski umetnici otkrivaju kako im stariji sin Uglješa režira porodične predstave i priznaju kako bi teško funkcionisali da ne zapisuju u planer sve poslovne i privatne obaveze

Bračni par, glumci Andrijana (34) i Nemanja (34) Oliverić, u decembru je dobio devojčicu Đurđu. Oboje tvrde da su prevazišli strahove koje su imali kad im se rodio Uglješa (5) i da im je s dvoje dece mnogo lakše, te da su se navikli i na nespavanje.

- Kad smo prvi put postali roditelji, prvih šest meseci proveli smo u strahu. Plašili smo se svega: kad bi se Uglješa zakašljao, kad bi dobio grčeve, kad bi zaspao - priznaje Andrijana i nastavlja: - S drugim detetom strah je nestao, sve smo prošli i sve znamo kako funkcioniše, pa više nismo u panici. I dan-danas i zbog Uglješe ustajem bar dva puta tokom noći, da ga pokrijem ili da mu donesem vode, što mi ne pada teško. Kad je on bio beba, i Nemanja i ja smo ustajali da ga nahranimo ili da mu promenimo pelenu, a sad se noću samo ja bavim Đurđom. Shvatili smo da nema potrebe da se oboje budimo, ali i da noću pelene ne moraju baš tako često da se menjaju.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 21. maja!

Maja Gašić

Autor