Andrijana i Nemanja Oliverić u novoj "Gloriji": Dece i uloga nikada dosta

Autor:

20.09.2017 10:04

Foto:

Foto:



Glumački i bračni par priprema se za decembar kada bi trebalo da dobije kćerku, a proširenju porodice najviše se raduje njihov četvorogodišnji sin Uglješa koji sestru već naziva Breskvica

Glumački i bračni par Oliverić, Andrijana (34) i Nemanja (34), stalni članovi ansambla Pozorišta “Boško Buha”, s nestrpljenjem očekuje decembar kada bi na svet trebalo da dođe njihova devojčica, kojoj za sada još nisu odabrali ime. Iako je u šestom mesecu trudnoće, Andrijana, koju prijatelji i kolege zovu Bekana, još radi, a podršku tokom dugih trudničkih nedelja daje joj cela porodica, posebno suprug Nemanja i njihov četvorogodišnji sin Uglješa. U novu avanturu roditeljstva upustili su se svesno uvereni kako su deca blago koje treba što više gomilati.

Smatrate li hrabrom odluku da imate više dece?

Andrijana: Danas je svaka odluka hrabra. A hrabro je dobro, zar ne? Tako su nas bar učili, a tako i mi učimo ove što dolaze. Naravno da može biti frustrirajuće kada razmišljaš o lošim stvarima koje mogu da se dese, zamišljaš bedu i bolest. Onda te “napadaju” druge stvari, poput toga da sistem zahteva da misliš samo o sebi, o svom uspehu, karijeri, zaradi. Ako sebe dovedeš do tog plitkog razmišljanja, dete ti postaje prepreka. Svi su nam pričali o velikoj ljubavi koja se rađa između roditelja i deteta, a niko nam nije govorio o strahu. Taj strah je isto kao i ljubav ogroman, ali on ne odvraća nego nas stalno uči da budemo hrabri. Velika je privilegija biti superheroj svom detetu. Hvala mu na tome.

Ostatak intervjua sa Andrijanom i Nemanjom Oliverić pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. septembra!

 

 

Maja Gašić

Autor