Dušan i Andrijana Borković: Vožnja po ćerkinim komandama

Autor:

30.05.2019 11:30

Foto:

Foto:Otkada su pre šest meseci dobili naslednicu, najbolji srpski automobilista Dušan Borković i njegova supruga Andrijana trude se da svaki sekund provedu sa naslednicom, po cenu da je vode na tatine trke

Rođenje naslednice pre šest meseci, kojoj je mama Andrijana (32), menadžer tima Borković, izabrala ime Sofia, najboljem srpskom automobilisti Dušanu Borkoviću (34) donelo je uzbuđenje veće od svih adrenalinskih skokova na stazi. Porodica Borković je funkcionalna uprkos proširenju.

Vas dvoje ste stalno na točkovima. Vodite li i Sofiju sa sobom?

Dušan: Sofia je obavezan član tima Borković. Već je bila na prvoj trci sezone na Hungaroringu i vodićemo je, naravno, na sve trkačke vikende i putovanja sa nama. Dugo smo je čekali i ne nameravamo da se razdvajamo od nje.

Andrijana: Kao i kod svake bebe, nikada se ne zna kakvo će joj raspoloženje biti. Na prvoj trci je bila sjajna i podržavala je tatu preko dana, a mučila mamu noću. Jedina velika promena jeste ta što tokom takmičenja spavamo odvojeno, jer Dušan zbog koncentracije mora maksimalno da se naspava. Ja još i mogu svoj deo posla da obavljam neispavana.

Nastavak intervjua sa bračnim parom Broković pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. maja!

Maja Gašić

Autor