Ana Štajdohar: Kćerka Nia je krenula mojim stopama

Autor:

13.11.2018 10:15

Foto:

Foto:Otkad je njena četvorogodišnja kćerka Nia postala članica hora ‘Kolibri’ pevačici naviru slatke uspomene iz vremena od pre tri decenije kad je ona nastupala u najpoznatijoj dečjoj muzičkoj družini

Nakon što je njena četvorogodišnja kćerka Nia prošla audiciju i postala član hora “Kolibri”, pevačica Ana Štajdohar (38) se s mnogo emocija prisetila vremena kada je ona bila deo najboljeg dečjeg pevačkog društva u Srbiji.

- Kada smo bili na početku veze, suprug Nikola mi je rekao kako bi voleo da jednog dana imamo devojčicu koju će voditi u “Kolibre”, baš onako kako je nekada mene vodio moj tata. To mi je bilo veoma simpatično i slatko. Prisetila sam se tog razgovora u septembru, malo posle Nijinog četvrtog rođendana. Otvorila sam sajt na kome su bile informacije o horu i saznala da je prijava za audiciju u toku. Pitala sam kćerku da li bi volela da proba da peva u dečjem horu i ona je odgovorila potvrdno. Na audiciju ju je odveo tata, baš kao što je pre mnogo godina i maštao da učini. Ubrzo smo dobili povratnu informaciju: Nia je primljena.

Ostatak intervjua sa Anom Štajdohar pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 12. novembra!

Maja Gašić

Autor