Slađana Tomašević: Kad se ljubav ugasi

Autor:

22.08.2018 11:15

Foto:

Foto:



Voditeljka Beogradske hronike raskinula je veridbu sa dve godine starijim dečkom Sašom Lopandićem uverena kako su emocije izbledele i da će ih uvek vezivati lepe uspomene na zajedničku prošlost

Diskretno, baš kao što su se zabavljali pet godina, voditeljka Beogradske hronike Slađana Tomašević (44) i njen dve godine stariji dečko Saša Lopandić nedavno su raskinuli veridbu. Slađana nam je potvrdila da je to istina, da se sve desilo mnogo pre nego što su mediji to objavili i, najvažnije za nju, da se sad oseća super.

- Sve je baš kako treba da bude. Stvarno nemam komentar na tu temu, da sam se ja pitala, nikada niko ništa ne bi ni pisao o tome. I koga to zanima osim moje porodice i prijatelja - bila je iskrena voditeljka.

S obzirom na to da je nedugo posle raskida obrisala sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža i da više ne nosi ni prsten, jedna od najpoželjnijih dama sa javne scene jasno je stavila do znanja da od pomirenja nema ništa. A to što je opet slobodna obradovalo je mnogobrojne obožavaoce koji je godinama unazad smatraju najseksepilnijom voditeljkom i vlasnicom najlepših nogu u Srbiji.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 20. avgusta!

Maja Gašić

Autor