Nina Badrić: Ponovo sama i slobodna

Autor:

06.11.2018 17:10

Foto:

Foto:



Na ruci zagrebačke pevačice više ne blista dijamantski prsten koji joj je darovao biznismen Tino Bralo, no ona je vedra i nasmejana - kao da iza nje nije još jedan ljubavni brodolom

Već krajem leta izgledalo je kao da su u ljubavnom životu Nine Badrić (45) nastupile izvesne promene. Naime, sve češće se u javnosti pojavljivala sama, na nastupe je stizala bez pratnje verenika, a i s lakoćom je prihvatila angažman u žiriju muzičkog TV šoua Zvezde, koji se nedeljama snimao u Beogradu. U pauzama snimanja vraćala bi se na nekoliko dana u Zagreb, ali ne u stan Tina Brale (51), s kojim je poslednjih godinu dana bila u ozbiljnoj vezi, već u svoj.

Kao što su tiho, daleko od kamera uživali u svojoj ljubavi, biznismen rodom iz Livna i jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica u tišini su se i razišli. Pogled na Ninine ruke dok je držala mikrofon na pozornici zagrebačke Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog otkrio je da ona više ne nosi prsten od belog zlata s povećim dijamantom koji joj je Bralo poklonio na romantičnom putovanju na Maldive krajem prošle godine.

Maja Gašić

Autor