Nina Radulović: Svako svojim putem

Autor:

21.08.2018 11:15

Foto:

Foto:Lepa voditeljka i FIlip Krajinović, trenutno 32. teniser sveta, celog leta su razdvojeni, više ne dele ni zajedničke fotografije niti jedno drugom lajkuju objave na društvenim mrežama, što je mnoge navelo na zaključak da su se udaljili

Donedavno zaljubljeni, voditeljka Nacionalnog dnevnika na Televiziji Pink Nina Radulović (32) i teniser Filip Krajinović (26) celog leta su razdvojeni, što je mnogima dalo povoda da pomisle kako više nisu zajedno. Da li je ljubavi došao kraj ili je reč o još jednoj svađi, zasad se ne zna, iako je posle nepunih pola godine zabavljanja svima bilo jasno da ovaj par ima veoma turbulentnu vezu.

I dok jedna od najlepših prezenterki vesti na domaćim televizijama letuje u Grčkoj i Crnoj Gori, gde joj društvo prave majka Gorica i šestogodišnji sin Lav, kog je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem, Filip se suočio sa porazom u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju. Prošlog proleća dijagnostikovana mu je upala tetive koju sportisti svakodnevno opterećuju, naročito teniseri i teniserke kada se prilikom servisa izdižu na prste. Pre ATP tura mladi Somborac odmarao se dva meseca i propustio je takmičenja u Monte Karlu, Barseloni, Madridu, Rimu i Rolan Garosu, a u Vimbldonu je shvatio da će povratak u formu biti prilično naporan. Uz to, mnogi njegovi prijatelji smatraju da je, osim povrede, važan faktor uspeha i emotivna stabilnost, koju on, po svemu sudeći, ne može da ostvari u vezi sa Ninom.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 20. avgusta!

Maja Gašić

Autor