Ris Viderspun u novoj "Gloriji": Rastrzana između četiri muškarca

Autor:

11.10.2017 17:00

Foto:

Foto:



Američka glumica i producentkinja, zvezda filma ‘Ponovo kod kuće’, otkriva da je, baš kao i lik koji tumači, nakon propalog braka zapala u krizu i pitala se hoće li pronaći novu ljubav

Oskarovka Ris Viderspun (41) zvezda je filma “Ponovo kod kuće”, priče o Alis, majci dvoje dece koja se u četrdesetoj razvede, vrati u rodni Los Anđeles i krene život iz početka. Na žene ova romantična komedija, koja se već daje u našim bioskopima, deluje poput opuštajuće dvosatne masaže, čemu, pre svega, doprinosi muški glumački sastav: Net Vulf (22) i Džon Rudnicki (27), zgodnog Harija koji zavodi Alis igra poljski glumac Piko Aleksander (26) a njenog bivšeg muža Majkl Šin (48).

Šta vas je zaintrigiralo u scenariju?

- Odlično je napisan i vrlo smešan. Tema je ispričana iz perspektive žene i majke srednjih godina čiji brak ne funkcioniše, a ona nije sigurna da li da ostane u njemu ili da se razvede. Pita se i hoće li ponovo pronaći ljubav - u čemu sam se prepoznala jer sam i sama u tridesetoj bila razvedena majka s dvoje dece i znam kako je teško istovremeno sređivati vlastiti život i brinuti se o klincima. Rediteljka Hali Majers-Šajer majstorski je upakovala sve te komplikovane teme i emocije u film.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 9. oktobra!

Maja Gašić

Autor