Jelisaveta Orašanin

Zagrljaj pun nežnosti: Čini da gleda svet s ljubavlju

Autor:

27.10.2022 16:50

Foto:

Foto:

Izgled glumice Jelisavete Orašanin iznenadio sveGlumica Jelisaveta Orašanin nedavno je obajvila set fotografija na kojima pozira u neobičnom izdanju, sa crnim, čipkastim korsetom, dok nežno grli i ljubi svog psa, ljubimca Ljubicu, koja se od poznate glumice ne odvaja. Njih dve idu zajedno u šetnju, Ljubica je tu dok Jelisaveta vežba sa svojim trenerom i radi vežbe. Nedavno je glumica podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kratak video na kojem vozi skejt ulicama Los Anđelesa, dok na povocu šeta Ljubicu. Supruga poznatog košarkaša je u opisu fotografija na kojima je u zagrljaju sa Ljubicom napisala: "Ti činiš da sa lakoćom gledam svet s ljubavlju".

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Pročitajte Ko je markantni muškarac od koga se glumica ne odvaja

 

Jelisaveta protekle dane provodi sa svojim mališanima u prirodi, pa je tom prilikom pokazala i zavidno umeće kada je fudbal u pitanju. Izvodeći različite finte i pokrete dok su joj Petra i Bogdan pravili društvo, a glumica je tom prilikom u opisu napisala: "Čas fudbala u prirodi". Dok je njen suprug na utakmicama i treninzima, ona je maksimalno posvećena njihovim naslednicima, pa je tako osim šetnji i fizičkih aktivnosti u parku, posetila štand povodom predstojećeg praznika Halloween.

Poznati bračni par Teodosić svo slobodno vreme provode sa svojim naslednicima, pa su tako osim zajedničkih šetnji, obradovali svoje mališane posetom jednog od najboljih tematskih parkova u Italiji "Gardalend" u kojem su Petra i Bogdan uživali, dok su se posebno zadržali u delu posvećenom njihovim omiljenim junacima "Pepi prasetu".

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading