Jelisaveta Orašanin

Pokazala svoje umeće: I sa loptom i na skejtu se odlično snalazi

Autor:

25.10.2022 18:30

Foto:

Foto:

Glumica Jelisaveta Orašanin oduševila svojim sportskim umećem



Glumica Jelisaveta Orašanin protekle dane provodi u Bolonji gde uživa sa svojim naslednicima, ali i prijateljima, obilazeći znamenitosti i muzeje, šetajući kamenim ulicama italijanskog grada sa svojom ćerkom Petrom. Porodica trenutno boravi u Bolonji, zbog Miloševog profesionalnog angažmana. Glumica svaki slobodan trenutak provodi sa svojim mališanima, dok je tata na utakmicama i treninzima. Jelisaveta je nedavno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju, otkrivši deo njihovog porodičnog doma u Bolonji, na kojem je pokazala zavidno umeće sa fudbalskom loptom.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

 

Pročitajte TOLIKO SMO SVI ČEKALI - Na petu godišnjicu braka Jelisaveta je ceo Instagram OBRADOVALA RADOSNIM VESTIMA

 

 

Ona retko deli sadržaj na kojem su Miloševi i njeni naslednici na gore pomenutoj društvenoj mreži, pa tako njeni pratioci nemaju često priliku da vide trogodišnju Petru i malenog Bogdana koji još uvek nije napunio godinu dana. Jelisaveta važi za aktivnu majku, pa je tako sa svojim naslednicima provela dan u prirodi, dok je Bogdan sedeo u zelenilu, uživajući u parku i prirodi, mama je držala pažnju svojim maestralnim pokretima loptom i finesama koje su okupirali Bogdana, dok je mala Petra asistirala glumici.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Da joj osim glume, i sport ide odlično, osim fudbala, pokazala je kratkom video objavom na kojoj uspešno i kao pravi profesionalac vozi skejt dok šeta njihovog ljubimca, psa Ljubicu koja joj uvek pravi društvo. Njih dve zajedno idu u šetnju, Ljubica je tu dok glumica vežba sa trenerom na terasi, kako bi održavala svoju vitku figuru, kojom je ovog leta oduševila sve prisutne, kako na plaži, tako i na društvenim mrežama. Pokazavši zategnut i izvajan stomak samo nekoliko meseci nakon porođaja.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Dok je tata Miloš na utakmicama, mama Jelisaveta svo svoje vreme posvećuje mališanima, pa tako čim je Miloš slobodan, svo četvoro uživaju u zajedničkim porodičnim aktivnostima, kao što su šetnje i obilazak jednog od najzanimljivih tematskih parkova u Italiji "Gardalend" i uživanju u aktivnostima koje isti nudi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading