Jelisaveta Orašanin

Ko je markantni muškarac od koga se glumica ne odvaja

Autor:

21.10.2022 15:35

Foto:

Foto:

Glumica Jelisaveta Orašanin uživa u njihovom društvu



Mlada glumica Jelisaveta Orašanin u proteklom periodu je uživala u čarima francuske prestonice, obilazeći modne revije i gledajući neke od najznačajnijh imena iz modne industrije na pisti, ali i u prvim redovima. Pa, je tako ujedno podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kratak video na kojem je jedna od najvećih muzičkih zvezda Šer, koja je prisustvovala ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu, kao gost, ali i kao model. Jelisaveta je dane provodila obilazeći Pariz i njegove znamenitosti, šetajući pored Sene, ali i uživajući u gastronomiji i noćnom životu, dok joj je društvo pravio modni fotograf Kristijan Vojinović.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

 

Pročitajte Luksuz na kvadrat - Zgodna glumica otkrila detalje svog doma

 

Pa, su se tako njihove putešestvije nastavile i u Bolonji, šetajući kamenim ulicama, prolazeći kroz stare lukove, obilazeći muzeje. Ali, ovoga puta im se pridružila i Jelisavetina i Miloševa naslednica, Petra, koja je zajedno sa Kristijanom bila razigrana uživajuću u šetnji i razgledanju postavke u muzeju. Dok ženski deo porodice Teodosić uživa u toplim jesenjim danima u Italiji, tata Miloš i sin Bogdan im se ovom prilikom nisu pridružili u obilasku i šetnji. Proznata kao neko ko ide u korak sa modom, ona je prilikom posete gradu svetlosti i ljubavi ponela jednostavnu, elegantnu crnu odevnu kombinaciju, sa kojom je oduševila svoje pratioce kada je nedavno podelila fotografije na svom Instagram profilu.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Izabrala je minimalizam u vidu crnih dubokih pantalona, koje prate liniju tela, duži, širi sako koji je bio otkopčan otkrivajući glumičinu savršeno liniju, nakon dva porođaja, jer je nosila krop top koji je otkrio zategnut i isklesan stomak.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading