Jelisaveta Orašanin

Luksuz na kvadrat: Zgodna glumica otkrila detalje svog doma

Autor:

10.09.2022 18:30

Foto:

Foto:

Izgled Jelisavete Orašanin: nove veštine u minimalnom izdanju



Izgled Jelisavete Orašanin: poznata glumica koja je široj javnosti postala poznata po ulozi u domaćoj seriji "Vojna akademija" u kojoj tumači lik Vesne Roksandić Roksande, na Fakultetu dramskih umetnosti diplomirala je 2011. godine, a pre samog završetka studija, dobila je priliku da glumi u filmu "Elipsa", "Zlatna liga" i "Totalno novi talas" za koji je nagrađena Zlatnom arenom na Fedis festivalu. Glumica je imala priliku da se pojavi u nekoliko televizijskih projekata, kao što su: "Žigosani u reketu", u kojoj glumi lik Sandre i "Ubice mog oca" u ulozi Tijane. Osim uloga u domaćim televizijskim serijama, glumica je zastupljena i u pozorištu sa predstavama "Hotel Beograd" u kojoj tumači lik Vedrane. Od 2013. godine stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta, a neke od predstava u kojima učestvuje su: "Moje dete", "Harold i Mod", "U pola cene", "Dnevna zapovest" i "Boing Boing" za koju je dobila nagradu "Brk Zorana Radmilovića". Kao neko ko je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, poznata glumica je sa svojim pratiocima podelila da je ovog leta uživala na odmoru u Grčkoj, pokazujući zavidnu figuru.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

 

Pročitajte Kraljica plaže: O njenim oblinama priča ceo region

 

Iako ne govori o svom privatnom životu, kada je njen suprug u pitanju, s' vremena na vreme podeli fotografiju označavajući važne dateume, godišnjice i rođendane, na kojima bračni par uživa u svojoj ljubavi. Pa, je tako glumica uvek uz poznatog košarkaša da ga podrži kada je njegova karijera u pitanju, bilo da je na terenu sa svojim naslednicima Petrom i Bogdanom, navijajući i noseći njegov broj dresa ili deleći snimke podrške i njegove igre kada mu je oduzeto mesto kapitena i lidera u timu reprezentacije. Ona je tu da mu uvek bude podrška i vetar u leđa.

Kao neko ko je pohađao nižu muzičku školu, u kojoj je naučila da svira klavir i gitaru, nedavnom objavom na gorepomenutoj mreži je u vrlo neobičnom i minimalističkom izdanju, pokazala da osim talenta za glumu, muziku i igranje, ima i za sport, jer na snimku odlično "barata" fudbalskom loptom u kućnom izdanju, pokazujući svojim pratiocima deo dnevnog boravka koji odiše minimalizmom i čistim linijama, dok glumica uz poznatu pesmu o fudbalskom magu Dijegu Maradoni izvodi različite figure sa loptom. 

 

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading