Dženifer i Ben Aflek

Proslava ljubavi: Venčanje u zelenoj oazi

Autor:

21.08.2022 16:10

Foto:

Foto:

Venčanje Dženifer Lopez i Ben Afleka: trednevna svadbena ceremonija u krugu porodice i prijateljaVenčanje Dženifer Lopez i Ben Afleka: nakon nešto više od mesec dana od kada su se zavetovali na večnu ljubav u Las Vegasu, proslavili su svečanom ceremonijom sa svim dragim ljudima u Džordžiji. Svadbenoj ceremoniji su prisustvovali neki od dugogodišnjih Aflekovih prijatelja kao što su Met Dejmon sa suprugom Lusijanom, direktor Kevin Smit i njegova supruga Dženifer, glumac Džejson Meves sa suprugom, Džordan Monsanto i vrhunski holivudski agent za talente Patrik Vajtsel i njegova supruga, glumica i model Pia Miler. Dženifer Lopez je na subotnjoj ceremoniji nosila belu Ralph Lauren haljinu sa dugim šlepom i velom, dok je Ben Aflek bio u smokingu sa belim sakoom i crnim pantalonama. Na fotografijama se vdi kako hodaju prolazom koji je ukrašen u belo, praćeni svojom decom. Popularni podkaster Džejn Šeti je vodio ceremoniju.

Instagram screenshot @jlo_greatest_lover

 

 

Pročitajte Mama najbolje zna: on je njena prava ljubav koju je čekala

 

Gosti su bili obučeni u belo, okupljeni na Aflekovom imanju u Džordžiji. Pripreme za veliku proslavu uključivale su šator na imanju sa belim stolicama postavljenim za goste okružene zelenilom i belim cvećem, belim klavirom i elegantnim belim stolovima koji su postavljeni na doku pored reke i platformu za vatromet. Poznati bračni par je nedavno izjavio da planiraju vikend pun proslava, koje uključuju proslavu pre venčanja, ceremoniju i još mnogo zabave u nizu. Nastavjajući da će to biti divan vikend kojem će prisustvovati i njihova deca. 

Kada je poznata pevačica prošlog meseca na društvenoj mreži Instagram objavila da su se Ben Aflek i ona venčali u kapeli u Las Vegasu, napisala je da je večernja ceremonija bila baš ono što su želeli, o kojoj su dugo maštali i koju su pretvorili u realnost, zavetujući se na večnu ljubav. Nastavljajući sa rečima da kada je ljubav prava, jedino što je važno u braku su supružnici i obećanje koje su dali da će se voleti, brinuti, razumeti, biti strpljivi, puni ljubavi i dobri jedno prema drugom, a oni toga imaju u izobilju. Bila je to najbolja noć u njihovim životima. Dženifer je dodala da su bili u pravu kada su rekli "da je ljubav sve što nam treba", pa su iz tog razloga zahvalni što imaju toliko ljubavi, neverovatnu porodicu sa petoro dece i život kojem nikada nisu imali više razloga da se raduju. Poručujući ako ostanete dovoljno dugo možda ćete pronaći najbolji trenutak svog života u vožnji kroz Las Vegas u 00:30h ujutru u tunelu ljubavi sa svojom decom i sa onim sa kojim ćete provesti život.

Pevačica blista od sreće, pa je tako nakon sklapanja braka u Las Vegasu, napisala da ljubav sjajna stvar i da je zaista vredi čekati i da su još tada planirali zabavu kojoj će prisustvovati svi njihovi prijatelji i porodica. Poznati par za sada ne planira medeni mesec, mada, lepa pevačica je od samog njihovog zabavljanja znala da je to ono pravo, srećna što će ostariti sa Benom. Bračni par Aflek je prošlog meseca posle venčanja, otputovao u Pariz gde su proslavili rođendan glumice romantičnom večerom u blizini Ajfelove kule.

Instagram screenshot @jlo_greatest_lover

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading