Dženifer Lopez

Ljubav vredi čekati: intimna i originalna svadbena ceremonija

Autor:

18.07.2022 14:30

Foto:

Foto:

Venčanje Dženifer Lopez: nakon 20 godina, "da" koje je vredelo čekati



Venčanje Dženifer Lopez: nakon 20 godina, "da" koje je vredelo čekati. Nakon što je zvanično potvrdila da je ponovo sa slavnim glumcem, Benom Aflekom, za kojeg je bila verena 2002. godine, a to simbolično objavila slikom na jahti za svoj 52. rođendan, kao vremeplovom scene iz njenog spota za pesmu "Jenny from the block", vratila je uspomene. Pa, je tako došao red i na trenutak koji su toliko dugo čekali. Sveže venčani: intimna, originalna, ali jednostavna svadbena ceremonija Dženifer Lopez i Bena Afleka koja je upriličena u najpoznatijem gradu za venčanja.

Instagram screenshot @jlo_greatest_lover

 

 

 

Pročitajte Ovu frizuru slavne lepotice bukvalno obožavaju!

 

Poznati umetnički par se odlučio za intimnu ceremoniju na kojoj je Dženifer Lopez promenila prezime u Aflek. Nakon 20 godina, ponovnog spajanja i veridbe, Dženifer Lopez i Ben Aflek izgovorili su jedno drugom sudbonosno "da", a sam čin svadbene ceremonije i obreda odigrao se pred najužim krugom porodice, u državi Nevadi u gradu koji nikada ne spava - Las Vegasu, 16. jula 2022. godine. Posle procesa dobijanje licence za venčanje, par je razmenio zavete na noćnoj ceremoniji u Little White Wedding kapeli u Vegasu. Sledećeg jutra, poznata pevačica i glumica, odabrala je jednu od svojih omiljenih platformi, na kojoj je podelila sve detalje, kao i haljine koje je za tu posebnu priliku ponela.

Na snimcima koje je podelila, mlada je pokaza dve venčanice. Prvi model je više bio retro, koji prikazuje klasičan kroj, čiji je gornji deo zatvoren, sa naglaskom i sečenjem u struku, dok se gornji deo blago širi u A formu, prateći figuru tela, dok je glavna haljina koju je pevačica nosila na ceremoniji bila romantična i nežna, poput paučini i drugačijeg kroja. Sa spuštenim, golim ramenima od tila i čipke dugih rukava, koju je upotpunjavao i krasio dug, proziran veo  koji je po čitavom dužinom bio porubljen čipkom, kreacije poznatog libanonskog modnog dizajnera Zuhaira Murada.

Instagram screenshot @perle_trash

 

 

Mladenci nisu skidali osmeh sa lica, dok su venčanju u kapeli prisustvovali pevačicina majka i blizanci Emme i Max. Venčanje je bilo poput onih iz starih filmova, u krugu najbližih, razmena zaveta, i prstenja, koje će nositi do kraja života kako je rekla svetska umetnica. Ali, ono što je mladence krasilo je neizmerna ljubav, kao najlepše odelo i šminka, kao i nekoliko sitnih detalja kojima su učinili da svadba bude originalna, kao što je presvalačenje mladoženje iz belog odela u staru, crnu kožnu jaknu koju je pronašao u ormaru i slikanje u poznatom roze kadilaku koji je nekada koristio i sam kralj roka, Elvis.

Instagram screenshot @perle_trash

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading