Dženifer Lopez Aflek

Nasmejana u krevetu: Procureo snimak Džej Lo posle prve bračne noći

Autor:

19.07.2022 15:16

Foto:

Foto:

Izgled Dženifer Lopez: jednostavnost i lepota, venčani prsten za sva vremena



Izgled Dženifer Lopez: jednostavnost i lepota, venčani prsten za sva vremena. 


Dženifer Lopez se ponovo udala, a ovog puta pop zvezda je izabrala nešto jednostavnije. Dženifer Lopez (52) se udala za Bena Afleka (49), na intimnoj svadbenoj ceremoniji 16. jula koja se održala u Las Vegasu, a mlada je nedugo nakon toga, brzo pokazala svoj jednako novi nenametljiv venčani prsten. Dženiferin venčani prsten je klasičan i bezvremenski stil“, rekla je Dženi Luker, predsednica Platinum Guild International USA, za Page Six Stile. „Izgleda kao široka platinasta traka sa kupolom. Dženiferin prsten je prelep simbol njene ljubavi i posvećenosti Benu jer je platina dragocena, retka i traje ceo život. Ona procenjuje da bi prsten koštao 1.000 dolara.

 

Getty Images

 

 

Pročitajte Novi beauty trend: lepotice i bez šminke

 

Prvobitno verena u novembru 2002. godine, a zatim ponovo verena u aprilu 2022. godine, Ben Aflek je zaprosio po drugi put sa retkim i izuzetno skupim zelenim dijamantom, koji simbolizuje omiljenu boju Dženifer Lopez, kao i njenu ljubav prema specijalnom kamenju, jer je i njegov prethodni prsten bio ružičasti Hari Vinston dijamant. Iako njen verenički prsten može biti procenjen između 5 i 10 miliona dolara, njena venčana burma je jednostavnog dizajna, koji predstavlja nakit koji će nositi svaki dan, koji se lako i suptilno kombinuje uz sve.

Ali, slika koju je poznata pevačica i glumica mnogobrojnih hitova i filmova podelila sa svojim pratiocima na svom Instgram nalogu, pokazuje na suptilan način prsten, koji simbolizuje brak, ali osmeh i sreća na njenom licu su sjaj koji nikakvi dijamanti ne mogu da nadjačaju. Jer kada je žena srećna i ispunjena, nisu potrebni ni nakit, ni šminka, ona sija iznutra, a to se vidi i na fotografijama.

Instagram screenshot @jlo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading