Dženifer Lopez Aflek

Mama najbolje zna: on je njena prava ljubav koju je čekala

Autor:

20.07.2022 14:30

Foto:

Foto:

Ljubav Dženifer Lopez: zavetovala se onom pravom, čije prezime danas ponosno nosiLjubav Dženifer Lopez: zavetovala se onom pravom, čije prezime danas ponosno nosi.

Poznata zvezda filmova “Neplanirano venčanje” i “Da li si za ples”, proteklog vikenda je izgovorila sudbonosno “da”, intimnom svadbenom ceremonijom pred najbližim članovima porodice, činom koji je itekako brižljivo bio planiran, a njihov ples, sreću i radost su sa njima podelili najmiliji. Lepa pevačica i glumica je otkrila da je prvu haljinu, poznatog kreatora Alexander McQueena dugo godina čuvala u ormaru za posebne i specijalne prilike i sada je ponela za jednu od svadbenih haljina, dok je njen suprug Ben Aflek, nosio belo odelo.

 

Instagram screenshot @jlo

 

 

 

Pročitajte Na ovo se čekalo 20 godina: Dženifer Lopez donela važnu odluku

 

Ali, ovo nije kraj svadbenih kreacija za Dženifer Lopez i Ben Afleka, jer poznati par planira da organizuje zabavu koja će trajati nekoliko dana za prijatelje i familiju, kako bi proslavili njihovo sklapanje braka, koja će biti dupla proslava, zajedno sa slavljem 53. rođendana popularne pevačice. Par bi želeo da organizuje ovu proslavu i okupljanje u naredne dve nedelje, kako bi okupli i proslavili sa svima koje vole, a nisu mogli da pozovu na svoje venčanje u Las Vegasu, kojem su prisustvovali samo njihovi roditelji i deca.

 

Instagram screenshot @jlo

 

 

Ljubav koju slavi, u koju veruje i podržava cela porodica. Majka popularne pevačice Guadalupe Lupe Rodriguez je izjavila da je znala da će se oni pomiriti i da se vole i da je on njena prava ljubav. Uverena da će njihova ljubav trajati zauvek. Da će živeti srećno do kraja života, kao u bajkama, i da je zbog toga poznata umetnica uzela glumčevo prezime. I da je za nju to ono pravo i da je trebala da se uda za njega prvi put.

Poznati glumački par upoznao se na setu film “Gigli” 2001. godine, dok je pevačica još uvek bila udata za svog drugog muža Krisa Džada. Dženifer i Ben su se verili godinu dana kasnije, ali su se razišli 2004. godine. Nakon što su oboje nastavili svoje živote zasebno, uplovivši u brak sa Mark Entonijem i Dženifer Gardner sa kojima su se ostvarili u ulozi roditelja, poznati par je svoje fanove doveo do delirijuma kada su u aprilu 2021. godine objavili da su se pomirili, nakon čega su se verili u aprilu 2022. godine, ujedno proslavljajući godinu dana zabavljanja.

 

Instagram screenshot @jlo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading