Dženifer i Ben Aflek

Procurili detalji: otkriveno kako su izgledale tri venčanice

Autor:

24.08.2022 14:30

Foto:

Foto:

Venčanje Dženifer Lopez i Ben Afleka: Trodnevno svadbeno slavlje u zelenoj oazi sa prijateljima i porodicom



Venčanje Dženifer Lopez i Ben Afleka: tokom vikenda poznata pevačica i glumac proslavili su svoje venčanje na Benovom imanju u Džordžiji, pa je tom prilikom lepa mlada sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instgram objavila fotografije na kojim je pokazala svoje venčanice koje je ponela tog dana. Dženifer Lopez (53) je pokazala da žena može da izgleda besprekorno i u šestoj deceniji, a stil koji je krasio haljine za jedan od njenih rajradosnijih dana dolikuje jednoj pravoj ikoni stila. Za svoju najvažniju haljinu, poznata pevačica se obratila dizajneru Ralph Lauren-u, kako bi joj dizajnirao venčanicu iz snova - ne jednu, već tri upečatljive haljine koje je nosila tokom proslave u Džordžiji 20. avgusta na venčanju sa Ben Aflekom.

Instagram screenshot @robzangardi

 

 

 

Pročitajte Proslava ljubavi: Venčanje u zelenoj oazi

 

Nakon što su se prošlog meseca venčali na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, mladenci su proslavili svoju svadbu tokom vikenda sa svojim najbližim prijateljima i porodicom u svojoj kući u Rajsboru, Džordžija, na ostrvu Hempton, izvan Savane. Za svadbeni čin i ceremoniju, Dženifer je do oltara prošetala u unikatnoj Ralph Lauren haljini, koja je šivena po meri. Haljinu je činilo preko 1.000 ručno pričvršćenih maramica, kako bi dobili izgled obimne suknje sa volarima i kako bi napravila eteričnu verziju klasične Ralph Lauren haljine sa rolkom, dodajući joj dugačak, jednostavan veo.

Instagram screenshot @robzangardi

 

 

Ona se na svom bilten nalogu zahvalila dizajneru Ralph Lauren-u na predivnim haljinama, opisujući ih kao sanjive, nastavljajući da će u narednim danima podeliti još fotografija i detalja sa njihove svadbene proslave. Pevačica se nakon završene cermonije, presvukla u drugu haljinu, koja je imala kraljevski izgled poput starih kristalnih lustera, jer je cela bila satkana od bisera i kristala, sa mikro-naborima od svilenog tila, biserne ukrase i detalje od Svarovski kristala, na kojoj je 30 zanatlija radilo ručni vez jedinstvenog dizajna otvorenih leđa, a za izradu je bilo potrebno 700 sati rada. 

Instagram screenshot @robzangardi

 

 

Dok se njen suprug, Ben Aflek odlučio za klasičan izgled, gore pomenutog dizajnera, u belom smokingu, sa crnim pantalonama i crnom leptir mašnom. Njihovo petoro dece: Vajolet (16), Serafina (13) i Samjuel (10), koje Ben Aflek ima iz braka sa glumicom Dženifer Garner i Dženiferovim 14-godišnjim blizancima Maksom i Emom koje ima iz braka sa pevačem Mark Entonijem su takođe nosili dizajne Ralpha Lorena

Instagram screenshot @robzangardi

 

 

Stilista Rob Zangradi koji godinama sarađuje sa superzvezdom Dženifer Lopez, zajedno sa svojom partnerkom Mariel Haen sa kojom radi godinama, podelio je na svom Instagram profilu fotografije sa opisom da je Dženifer najlepša mlada ikada. Poznati par je prvi put počeo da se zabavlja u julu 2002. godine, a iste godine su se verili u novembru. Svoje venčanje, odložili su za septembar 2003. godine. Dok su svoju ljubav obnovili skoro dve decenije kasnije, 2021. godine, kada je pevačica izjavila da je prelepo što se to baš desilo na ovaj način, u periodu života u kojem zaista mogu da cene, poštuju i slave jedno drugo.

Ben Aflek je zaprosio Dženifer Lopez u aprilu sa prekrasnim zelenim dijamantskim prstenom, bojom koja ima posebno značenje za nju. Na šta se Dženifer nadovezala rečima da uvek kaže kako je zelena boja, njena srećna boja i da su se kroz život dešavale mnogo lepe stvari kada je nosila zelenu boju. Svadbena proslava para, na kojoj su razmenili zavete tokom ceremonije koja je trajala 45 minuta u prisustvu 135 prijatelja i članova porodice, održana je na Benovom imanju na ostrvu Hempton, a ceremoniju je vodio Džej Šeti. Imanje za poznati par ima sentimentalnu vrednost, jer je Ben kupio kuću kada su se prvi put verili pre 20 godina, za koju ih vežu posebne uspomene. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading