Duško Tošić u provodu s Lukasovom bivšom ženom, šta će na to reći Karleuša?

Autor:

09.10.2021 18:00

Foto:

Foto:

Brak Duška Tošića i popularne pevačice Jelene Karleuše jedna je od omiljenih tema domaćih medija.



Njihova ljubav vrlo često dovođenja je u pitanje, međutim Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karlešua svojim postupcima do sada su uspevali da demantuju brojne napise koji su se pojavili u medijima. Međutim, kako prenosi Scandal, situacija bi vrlo lako mogla da postane poprilično ozbiljna.

Pročitajte i Sipao mu za vrat: Aleksandar Mitrović nije mogao da veruje šta mu je uradio

Ata Images

 

Naime, Duško je pre nešto više od mesec dana organizovao privatnu proslavu za svoje prijatelje, zbog koje je došao iz Turske na nekoliko dana. Ono što je interesantno jeste činjenica da je proslavi navodno prisustvovala i bivša žena Ace Lukasa, Sonja.

- Osim fudbalera na žurci su bile neke devojke poznate iz klubova i Sonja - otkriva izvor za pomenuti portal, te nastavlja:

- Niko ne zna otkud Sonja tu i kako se zatekla u Duškovoj ekipi, čak su se mnogi začudili kako su pristali na to znajući da sve odmah izađe u medijima i da će biti prenapumpano. Duško je to organizovao sa nekim ortacima, pa je neko od tih drugova verovatno zvao Sonju. Ali njih dvoje se nisu obazirali na to ko gleda i šta li neko misli, doduše, nisu ni stajali zajedno, ne znam da li su se jedno drugom javili, znam da su jednom nazdravili ka

Pročitajte i Na Karleušinom nastupu jedan gost ukrao svu pažnju!

Ata Images

 

Nije poznato da li je pomenutoj proslavi prisustvovala Duškova supruga Jelena, te da li je uopšte znala za ovaj poduhvat koji je Tošić realizovao sa svojim prijateljima.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Sonja Kuvava

10.10.2021 21:54

Lovi fudbalefe fuk*a

Lola

11.10.2021 16:39

I sta ste napisali?Nista.