Jelena Karleuša uživa na egzotičnom odmoru, a šta za to vreme radi Duško Tošić? (foto)

Autor:

31.03.2021 20:30

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša odmor provodi u luksuznom odmaralištu, daleko od radoznalih očiju medija, čija je poslednjih meseci glavna tema. Ipak, kako kraj nje nema Duška, mnogi su postavili pitanje gde je Karleušin izabranik?



Jelena Karleuša i Duško Tošić mesecima za nama glavna su tema domaćih medija, njihov svaki korak prati se s posebnom pažnjom, a svaka objava na društvenim mrežama posebno se analizira. U moru bombastičnih naslova o njihovom rastanku, supružnici su pokazali i dokazali da je njihova ljubav i dalje jaka, te da će zajedničkim snagama klevetama i glasinama stati na put.

Ipak, kako popularna diva već neko vreme uživa na zasluženom odmoru u Dubajiu, njeni obožavaoci počeli su da postavljaju pitanje, zašto njen suprug Duško nije sa njom i ćerkicama. Mnogi su odmah pomislili da je reč o nesuglasicama koje su domaći mediji pominjali, međutim istina je nešto drugačija.

Naime, Karleušin suprug Duško Tošić nedavno je potpisao ugovor sa turskim klubom Kasimpaša, te vreme provodi sa ekipom, kako bi se što bolje uklopio i pripremio za nastavak sezone, dok njegove kraljice uživaju na peščanim dinama Dubajia.

Pročitajte i Duško Tošić doneo neočekivanu odluku, kako će na to reagovati Jelena Karleuša?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Verujemo da će suprug, čim mu se za to ukaže prilika, pohitati kako bi sa Nikom i Atinom, te sa svojom suprugom Jelenom uživao u svim čarima porodice, a do tada pogledajte kako to diva sa naslednicama uživa na luksuznom odmoru.

Pročitajte i Jelena Karleuša nikad iskrenija: Duško, tebe niko ne može da uprlja!

 

Komentari. (2)

Loading
Dragan

01.04.2021 14:21

Uziva na odmoru a trazi pomoc od drzave sto neradi, sto je zbog korone niko ne zove. Kakva bedna zena,dronfu*a

Gru

02.04.2021 13:42

Koga zanima njeno golo,plasticno d...Ženo pokaži nesto pametno ,sramotis decu.