Kejti Peri i Orlando Blum pred novim izazovima: Slavna pevačica se porodila!

Autor:

27.08.2020 12:27

Foto:

Foto:



Zvezda filma 'Pirati sa Kariba' i pevačica sa oduševljenjem saopštili su svetu radosne vesti

Iako Kejti i Orlando nisu podelili previše detalja o rođenju svoje ćerkice, ipak svoju sreću nisu mogli u potpunosti da sakriju. Oni su se zajedno obratili javnosti putem društvenih mreža a uz sliku sa svojom novorođenom ćerkom ostavili su veoma emotivnu poruku, kojom su takođe pružili podršku svim novopečenim roditeljima koji prolaze kroz težak period.

Neverovatna avantura Kejti Peri i Orlanda Bluma: Sa ronjenja na skijanje (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Aug 27, 2020 at 12:31am PDT

Poznato je da su Kejti i Orlando ambasadori UNICEFa, a sad su sa oduševljenjem predstavili dodatak njhovom timu, u vidu novorođene ćerke Dejzi Dov Blum.

- Preplavljeni smo emocijama i zaista smo presrećni sigurnim i zdravim rođenjem naše ćerke.

- Ipak znamo da nisu svi te sreće, znamo da su moguće mnoge komplikacije prilikom porođaja. Zajednice širom sveta uskraćene su za osnovnu medicinsku pomoć, svakih 11 sekundi novorođenče ili trudnica preminu, a u većini slučajeva to su uzroci koje je moguće tretirati. Zbog pandemije virusa Kovid-19 još mnogo novorođenčadi je ugroženo, manjkom osnovnih životnih potrebština. Kao novopočenim roditeljima ovo nam zaista teško pada i saosećamo se sa svim roditeljima koji prolaze kroz težak period.

Stižu rode: Kejti Peri i Orlando Blum čekuju devojčicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Apr 30, 2020 at 10:22pm PDT

Oni su istakli da će se kao ambasadori UNICEFa potruditi da svi dobiju preko potrebnu pomoć - znamo da UNICEF radi sve što je u njihovoj moći kako bi osigurao preko potrebnu pomoć majkama i njihovoj deci - par je pozvao sve da se priključe donacijama - u znaku rođenja naše ćerke pokrenuli smo humanitarnu stranicu, koju ukoliko podržite podržaćete život, zdraviji svet za svako dete.

Nema sumnje da će Kejti i Orlando biti savršeni roditelji

Proslavljeni par vesti o trudnoći objavio je u Martu ove godine putem Instagram live-a.

- Mnoge stvari desiće se ovog leta, ne samo da ćemo postati roditelji, već i nešto što ste isčekivali zaista dugo - rekla je tada Kejti i nastavila -znala sam da ću izabrati najbolji način da vam saopštim radosne vesti, kroz muziku. To je moj način komunikacije sa vama, tako mi razgovaramo - zaključila je Kejti.

Podsetimo ona je putem pesme 'Never Worn White' otkrila radosne vesti, kada se u spotu pojavila u belom topu i providnoj naboranoj haljini kroz koju se jasno videlo da je pevačica trudna.

Neodlučni roditelji: Kejti Peri i Orlando Blum pred velikim izazovom