Stižu rode: Kejti Peri i Orlando Blum čekuju devojčicu

Autor:

05.04.2020 22:26

Foto:

Foto:



Američka pevačica Kejti Peri (35) i britanski glumac Orlando Blum (43) nedavno su na neobičan način objavili vest da će postati roditelji. Oni su to učinili tako što se pevačica u spotu za novu pesmu “Never Worn White” pojavila sa već vidljivim trudničkim stomakom.

Par je sada još jednom obradovao svoje brojne fanove objavivši na svojim instagram profilima da čekaju devojčicu.

To su učinili na originalan način jer su postavili fotografiju budućeg tate koji je umazan roze filmom. Uz tu sliku i post koji je naslovila “Girls Run The World” - po pesmi svoje koleginice Bijonse - buduća mama je napisala:

- Devojčica je!

https://www.instagram.com/p/B-i0HZ7HaFw/

Glumac, poznat po ulogama u trilogiji “Gospodar prstenova”, serijalu “Pirati s Kariba” i istorijskom spektaklu “Nebesko kraljevstvo” zaprosio je pevačicu na dan zaljubljenih 2019. godine. U maniru džentlmena, prvo je prišao njenim roditeljima, zatražio ruku njihove kćerke i dobio blagoslov, a zatim joj na prst stavio dijamantski prsten vredan pet miliona dolara.

Perijevoj, koja se za engleskog komičara Rasela Brenda udala 2010. i napustila ga posle 14 meseci, ovo će biti prvo dete, a Blumu drugo jer sa australijskom manekenkom Miranodom Ker, sa kojom je bio u braku od 2010. do 2013. godine, ima devetogodišnjeg sina Flina.