Trudna Ilda Šaulić potvrdila: "Pozitivna sam na koronu"

Autor:

02.07.2020 13:08

Foto:

Foto:



Ilda Šaulić podelila je dve vesti sa publikom...

 

Pevačica i ćerka muzičke legende Šabana Šaulića, Ilda, potvrdila je za medije da je u drugom stanju. Ipak, pored najlepše vesti, podelila je i onu manje radosnu - da je pozitivna na korona virus.

Putem društvenih mreža, pevačica Ilda Šaulić, obavestila je fanove o svom trenutnom stanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jul 2, 2020 at 2:06am PDT

- Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na COVID-19 - napisala je Ilda i dodala:

 

Pročitajte i... Novak Đoković zaražen koronom: Još jedan član teniserove porodice pozitivan na virus

 

- Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujuci i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda - zaključila je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Mar 8, 2020 at 3:22pm PDT

Ilda Šaulić već ima jedno dete, devojčicu Emu, iz braka sa suprugom Bojanom VUčkovićem, a za magazin Glorija je nakon porođaja izjavila da se potpuno pronašla u ulozi majke.

– Toliko dugo sam čekala da postanem mama da mi sada nespavanje ne smeta. A kad mi neko najdobronamernije skrene pažnju da ne bi trebalo Emu da navikavam na ruke, kažem da hoću stalno da je držim u naručju, jer vreme leti i brzo će da poraste – izjavila je pevačica.

 

Pročitajte i... Ilda Šaulić objavila snimak koji topi i najtvrđa srca: Ema čuva uspomenu na dedu

 

Tada je rekla i da bi volela još dece, naročito zbog toga što i sama ima brata i sestru, pa ne bi volela svoju ćerku da uskrati za to iskustvo.

goran.anicic

Autor