Veliki obrt u životu Demi Lovato: Da li su ove informacije tačne?

Autor:

12.10.2020 12:50

Foto:

Foto:



Posle nepunih dva meseca, brak popularne pevačice Demi Lovato suočava se sa ozbiljnom krizom!

Naime pevačica se nepuna dva meseca, nakon što je odlučila da kruniše svoju dugogodišnjju ljubav sa popularnim glumcem Maksom Ehrikom, objavila da je njihova ljubav naišla na neprelaznu prepreku. Nakon dve godine zaista burnog i teškog života, tokom kojih je nakon preterane upotrebe nedozvoljenih supstanci jedva ostala živa, mislila je da je konačno pronašla sigurnu luku,međutim prevarila se.

Nedavno je priznala da je ipak naklonjenija istom polu. Naglasila je da se dugo borila sa tim, te da joj nije jasno kako njeni obožavaoci n osnovu tekstova njenih pesama nisu zaključili o čemu je reč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Sep 24, 2020 at 10:00am PDT

Ona je ispričala da je sklonost ka istom polu otkrila prilično davno, kada je pogledala film 'Cruel Intetions', koji obiluje intimnim scenama između Sare Mišel Gilar i Selme Bler. Kako navodi za strane medije, za nju je to bilo neverovatno otkrovenje, trenutak u kojem je shvatila ustvari šta želi.

Neočekivani rastanak – Sve je slutilo na sreću, ali je Demi Lovato imala drugačije planove! 

- Bila sam vrlo mlada tada i defintiivno nije trebalo da gledam taj film u toj dobi, ali jesam. U trenutku kada je naišla scena sa njih dve i trenutak u kojem sede na pokrivaču u parku, a onda i poljubac koji se dogodio, pomislila sam - ma sačekaj malo, stvarno mi se sviđa to. Želim to da probam. - Poručila je mlada pevačica.

Prekinula upotrebu filtera i fotošopa: Demi Lovato pokazala kako zaista izgleda u kupaćem kostimu 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 9, 2020 at 8:08pm PDT

- Ne vidim ništa loše u eksperimentisanju. Odlučila sam to javno da kažem. To je prvi put da su to čuli i neki od članova moje porodice. Postala sam hrabrija, jača, i jednostavno mi je bilo mučno da skrivam svoju pravu prirodu. - Rekla je Demi.

Neslavan kraj braka o komeje svetska javnost pričala danima.

Podsetimo, Demi i Maks obelodanili su svoju vezu javnosti pre tačno šest meseci, a četiri meseca kasnije su se i verili. Pevačica koja je od detinjstva patila od depresije i anksioznosti, javno je tvrdila da se nikada u životu nije osećala srećnije i voljenije, čak je odlučila da kupi i venčanicu. Iako se činilo da je cela situacija prilično bajkovita, pevačica je ipak odlučila da stavi tačku na njihovu emotivnu vezu, a ta odluka zaista je šokirala sve, kako javnost tako i njene najbliže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people) on Jul 23, 2020 at 10:03am PDT

Izvori bliski paru rekli su tada za američke medije kako je za pucanje veze kriva njihova fizička razdvojenost zbog poslovnih obaveza, a da li se u iznenadnom prekidu romanse krije još nešto, saznaćemo nadamo se vrlo uskoro.