Neizmerna radost u domu Seke Aleksić: Gospode, hvala ti za moju najveću ljubav ikada! (foto)

Autor:

24.09.2020 11:10

Foto:

Foto:



Da će se ostvariti nešto ako u to čvrsto verujete i kad ka tome idete istrajno i odlučno, najbolje pokazuje primer života popularne 39-godišnje pevačice Seke Aleksić.

Ona je ostvarila sve svoje snove, u profesionalnom i privatnom smislu. Želela je uspešnu karijeru, i nije odustajala od nje čak i kad je bilo najteže. Sanjala je o velikoj porodici i, uprkos preprekama, želja joj je uslišena.

Danas atraktivna zvezda živi po meri koju je skrojila zajedno s njenim najvećim osloncem, suprugom Veljkom Piljikićem. U domu u kom odjekuje zvonak dečji smeh, njena porodica ima sve što im je potrebno za bezbrižan i siguran život, uprkos izazovnim i teškim vremenima u kojima se nalazimo.

Sekini sinovi Jakov i Jovan ni najmanje ne osećaju specifičnost situacije u kojoj svi živimo, zahvaljujući zalaganjima svojih roditelja koji naslednicima po ceo dan organizuju niz zabavnih aktivnosti. Neretko se pevačica putem društvenih mreža oglasi prikazujući svoju posvećenost i predanost porodici, te ističe koliko je ponosna na svoje najveće blago - svoje sinove!

Seka Aleksić se menja uprkos bolu: Odlučila sam da ove tetovaže uklonim! (video)

Međutim, Seka je ovog puta otišla korak dalje, te je povodom četvrtog rođendana svog starijeg naslednika Jakova objavila neverovatno emotivnu čestitku, ispunjenu iskrenim osećanjima, ali pre svega zahvalnošću za osećaj ljubavi.

- Gospode, koliko si veliki! Koliko si divan i obožavan takav kakav jesi, savršen. Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada. Hvala za mog anđela Serafima. Tebi dugujem svaki naklon, tebi dugujem sve što osećam i što udišem. Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove Jakov. Rasti moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti.

Seka Aleksić stala uz Tanju Savić: Sramno je ono što si doživela!

Brojne čestitke takođe su stigle i od Sekinih pratilaca. Mi se ovim putem pridružujem čestitkama, želimo im puno zdravlja i sreće, te skladan i miran život!