Porodica Kardašijan donela neočekivanu odluku - kraj porodičnog rijalitija!

Autor:

10.09.2020 18:21

Foto:

Foto:



Porodica je bez nekog konkretnog obrazloženja objavila kraj čuvenog rijalitija!

Posle punih 14 godina i neverovatnih 20 sezona, najduži rijaliti šou 'Keeping up with the Kardashians' konačno se privodi kraju.

Vest je objavila Kim Kardašijan-Vest na društvenoj mreži Instagram, bez obrazloženja zašto je porodica iznenada donela ovakvu odluku.

- Teška srca smo doneli odluku da kao porodica kažemo zbogom. Ovaj rijaliti nas je oblikovao i osećam da ću zauvek biti dužna svakome ko je igrao bilo kakvu ulogu u kreiranju naših karijera i promenio je naše živote zauvek - navela je starleta.

Kim Kardašijan mu nije čestitala prva: Kanje Vest napunio 43 godine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 8, 2020 at 2:34pm PDT

Kim se takođe zahvalila 'hiljadama ljudi' koji su učestvovali i podržavali rijaliti.

Od nepoznatih ljudi do planetarne popularnosti.

Kada je rijaliti počeo da se emituje sada već davne 2007. godine, veći deo porodice Kardašijan bio je nepoznat široj javnosti.

U prvim godinama emitovanja rijalitija, u centru pažnje bile su 39-godišnja Kim i njene sestre Kortni i Kloi, kao i njihovi muževi - svi odavno sa prefiksom bivši - Skot Dizik, Kris Hamfris, Lamar Odom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kardashian Videos (@kardashiankvideo) on Sep 9, 2020 at 12:57am PDT

Tokom godina porodica je iskoristila neverovatnu slavu, za sticanje enormnog bogatstva. Uprkos žestokim kritikama svih ovih godina i optužbama da rijaliti nema nikakvu svrhu, šou je imao neverovatnu gledanost i bio je jedan od najuspešnijih na kanalu E.

Kim Kardašijan postala je jedna od najpoznatijih i najuticajnijih žena na svetu, sa milionima pratilaca. Ona se 2014. godine udala za poznatog repera Kanju Vesta, s njim ima četvoro dece, a imovina im se pocenjuje na više od milijardu dolara, složićete se zaista neverovatna cifra.

Kim Kardašijan promenila boju kose: Ni njen frizer nije očekivao ovo! (video)