Radosne vesti na britanskom dvoru - princeza Evgenija je trudna!

Autor:

25.09.2020 20:17

Foto:

Foto:Princeza Evgenija je trudna - lepe vesti stižu sa britanskog dvora. Lepa princeza i njen suprug Džek Bruksbenk očekuju svoje prvo dete, koje će se roditi početkom 2021. godine.

Potvrda radosne vesti stigla je direktno iz Bakingemske palate. Princeza je svom suprugu izgovorila sudbonosno "Da!" u oktobru 2018. godine, a uskoro će njihova ljubav biti krunisana i prvim detetom.

Princeza Evgenija je trudna, a lepe vesti objavila je i na svom Instagram profilu.

- Džejk i ja smo veoma uzbuđeni zbog početka 2021. godine - napisala je princeza u opisu fotografije, na kojoj ona i njen suprug na svojim spojenim dlanovima drže dečije papučice sa likom medvedića.

Nove informacije povodom trudnoće Megan Markl – Harijevoj sreći nema kraja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on Sep 25, 2020 at 1:18am PDT

Njeno dete biće deveto praunuče kraljice Elizabete i princa Filipa, kao i prvo unuče, princezinih roditelja Endrua i Sare Ferguson.

- Njeno kraljevsko visočanstvo princeza Evgenija i gospodin Džek Bruksbenk sa zadovoljstvom objavljuju da će početkom 2021. godine postati roditelji. Vojvoda i vojvotkinja od Jorka, gospođa i gospodin Bruksbenk, kraljica i vojvoda od Edinburga oduševljeni su tom vešću - stoji u zvaničnoj objavi Bakingemske palate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Sep 25, 2020 at 1:17am PDT

Ukoliko su tvrdnje o trudnoći Megan Markl istinite, kraljica bi tokom 2021. mogla da dobije tri praunučeta i postane pra baka jedanaestoro mališana.