Siniša Mihajlović sa suprugom zablistao je na plesnom podijumu: Nisam vešt igrač, ali ovaj ples poklanjam Arijani!

Autor:

12.10.2020 14:00

Foto:

Foto:



Siniša Mihajlović i supruga Arijana oduševili su domaću ali i svetsku javnos kada su zaigrali u čuvenom italijanskom šou 'Ples sa zvezdama'!

Neustrašivi fudbalski as koji se dugo borio sa leukemijom, sinoć je pokazao da se oseća mnogo bolje, te se našao u ulozi u kojoj nismo navikli da ga gledamo. On se naime oprobao u čuvenom italijanskom šou 'Ples sa zvezdama', a društvo na podijumu pravila mu je prelepa supruga Arijana. Neposredno pre same plesne tačke, Siniša je istakao da nije vešt igrač ali da ovaj ples poklanja Arijani. Takođe se osvrnuo i na najtežu bitku u svom životu, te prokomentarisao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Oct 10, 2020 at 5:42pm PDT

- Volim da postavljam ciljeve, čak sam i večeras to uradio: Želim da budem najgori plesač u plesu sa zvezdama. Moja veza sa pleso gotovo da ne postoji. To radim zato što želim da dam Arijani ovaj poklon. 

Najvažnija borba sledi: Siniša Mihajlović ulazi u ključnu fazu lečenja 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Oct 10, 2020 at 5:24pm PDT

Tmuran period života ostavili su iza njih, sada su srećni i nasmejani.

Trener Bolonje koji je pre više od godinu dana javnosti saopštio da boluje od leukemije prošao je komplikovan proces lečenja koji je dao neverovatne rezultate, Siniša je istakao da je pobedio bolest zahvaljujući Arijani i porodici koja mu je u najtežim momentima pružala bezrezervnu ljubav i podršku.

- Pobedio sam bolest ljubavlju, voljom za životom i borbom. Zahvaljujući naklonosti koju sam dobio od Arijane i cele moje porodice. Želeo sam da dam primer, bolesti se ne treba stideti već se boriti i pobediti je. Posle bolesti mislim da sam postao bolji čovek nego pre. - Istakao je Mihajlović.

Prelepa Arijana se za razliku od supruga savršeno snašla u plesu, a niko nije ostao ravnodušan na njene duge, izvajane noge i savršen dekolte.

Loše vesti po povratku u Bolonju – Siniša Mihajlović pozetivan na kovid-19 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Oct 11, 2020 at 1:27am PDT

 Iako je oporavak od leukemije tekao dobro, po povratku u Bolonju sa zasluženog odmora, Siniša je saznao da je pozetivan i na korona virus.

Zbog svoje osnovne bolesti spadao je u rizičnu grupu pa mu je preporučena stroga izolacija koju je stojički izdržao.

Porodica Mihajlović krstari italijanskom obalom: Siniša kao u najboljim danima, Arijana blista 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Oct 12, 2020 at 2:33am PDT

O periodu izolacije, te kako se nosio sa celom situacijom, Siniša je otvoreno govorio za javnost, te je oprovdao ulogu idola svojom hrabrošću.

- Ne mislim da sam heroj, normalan sam čovek sa snagama i slabostima. Bio sam bolestan, ali morao sam da dam snagu svojoj porodici jer da su me videli tužnog bilo bi mi gore. Probao sam da ostanem pozetivan i da se smejem, pretvarao sam se da ih ne bih zabrinuo. To je bilo najteže. - Rekao je Siniša nedavno za italijanske medije.