Arijana Mihajlović: Siniša je jak

Autor:

19.05.2020 15:23

Foto:

Foto:



Lepa manekenka i voditeljka govorila za italijanske medije o braku sa našim legendarnim fubalerom i teškim trenucima sa kojima se u poslednje vreme suočavaju zbog njegove bolesti

Supruga Siniše Mihajlovića, Arijana, pričala je za italijanske medije o teškim trenucima sa kojima se njihova porodica suočava od trenutka kada je fudbalskoj legendi ustanovljena leukemija. Prelepa manekenka i voditeljka istakla je da su ona i njihovih petoro dece uvek uz njega i da jedno drugom daju neverovatnu snagu.

- Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu. Važna stvar je imati snagu da reagujete na ovakve situacije. Siniša je u Bolonji, veoma je jak. Bio je dovoljno jak čak i tokom pandemije korona virusa. Ima neverovatnu snagu u svemu što radi - rekla je Arijana.

Siniša Mihajlović se nakon borbe sa leukemijom odmah vratio na teren

Ona se osvrnula na početak njihove ljubavne priče i objasnila da se nikada nije pokajala što je napustila karijeru, kao i da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi - otkrila je Arijana.