25 godina sreće i ljubavi: Arijana blista u zagraljaju voljenog supruga Siniše Mihajlovića!

Autor:

05.10.2020 18:45

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Privatna arhiva, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Privatna arhiva, instagram25 godina sreće, razumevanja, ljubavi, Siniša i Arijana Mihajlović blistaju!

Ljubavna priča Arijane i Siniše Mihajlovića traje nestvarnih 25 godina. U braku su dobili petoro prelepe deca, a i danas se vole snažnije i lepše nego ikad. Naš proslavljeni fudbaler iza sebe ostavlja veoma stresnu i napornu godinu iz koje je, na svu sreću, izašao kao pobednik. Osim što se sa uspehom izborio protiv leukemije, Mihajlović je uspeo da bez ijednog simptoma pregura korona virus, kojim je bio zaražen. Najveća podrška ne samo u teškim situacijama već kroz veliki deo života bila mu je upravo supruga Arijana.

Arijana Rapaćioni i Siniša Mihajlović: Ljubavna čestitka (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Sep 9, 2020 at 4:24am PDT

Kada su se Arijana i Siniša davne 1995. godine venčali, ne postoje mediji koji o tome nisu izveštavali.

- Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu i nismo se često viđali. - Rekla je Arijana u intervjuu za italijanske medije.

Porodica Mihajlović krstari italijanskom obalom: Siniša kao u najboljim danima, Arijana blista

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Sep 29, 2020 at 10:30am PDT

Arijana i Siniša proslavili su godišnjicu braka uz pesmu i širok osmeh

uprkos neizvesnim prognozama Siniša je uspeo da iz svake bitke izađe kao apsolutni pobednik, te konačno može da se malo opusti i uživa sa ljudima koje voli. Vratio se poslu koji obožava, a godišnjicu braka sa voljenom Arijanom obeležio je na poseban način.

Zaljubljeni kao prvog dana, bračni par Mihajlović je u letnjem danu na pučini, a na Instagramu je osvanuo snimak sa proslave 25. godine ljubavi. U zagrljaju dok u pozadini ide pesma Ljube Aličića, Siniša i Arijana su uživali u prelepom trenutku, a njihova ćerka Viktorija sve je dokumentovala video zapisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha) on Oct 4, 2020 at 11:16am PDT