Konačno dobre vesti: Žarko Laušević i Irfan Mensur pušteni iz kovid bolnice!

Autor:

19.11.2020 15:15

Foto:

Foto:



Sada je napokon, sve u najboljem redu!

Poslednjih dana vrlo često možemo čuti kako je neko preminuo usled komplikacija sa korona virusom, bilo da su u pitanju poznati ili oni manje poznati. A najnovija vest o zdravstvenom stanju Žarka Lauševića i Irfana Mensura dočekana je sa velikim oduševljenjem.

Naime, proteklih dana pomenuti glumci vreme su provodili u KBC-u Bežanijska kosa, nakon što su bili pozetivno testirani na korona virusa. A ako je verovati domaćim medijima, Žarko i Irfan danas su otpušteni iz pomenute bolnice jer su se zvanično uspešno oporavili od pošasti koja preti da izazove pravi haos.

Pročitajte i: Žarko Laušević: Ponekad pomislim da me je malo izgazilo vreme, da sam ostao u nekoj drugoj eri 

Obojica se odlično osećaju. Laušević je navodno imao blaži oblik virusa, te nije bio na kiseoniku. Nezvanične informacije govore da se korona virusom zarazio tokom operacije ciste na zubu, koju je imao 23. oktobra u Beogradu.

S druge strane Irfan Mensur imao je nešto ozbiljniji oblik virusa. Nije bio priključen na respirator ali je njegovo stanje zahtevalo posebnu pažnju lekara i medicinskog osoblja.

Pročitajte i: Irfan Mensur: Kuvam po osećaju, nikad po receptu, pa nisam u stanju da dva puta napravim isto jelo 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @petrov.studio

U istoj bolnici sa njima bio je smešten i Ivan Bekjarev koji je nažalost preminuo. U njegovom slučaju situacija se otrgla kontorli, te je glumac tragično preminuo 16. novembra, sahrana će se obaviti u subotu 21. novembra.