Doček nove 2021. godine kao nikada do sada - Šta na to kaže estrada?

Autor:

30.12.2020 16:45

Foto:

Foto:



Doček 2021. godine biće specifičan zbog situacije u kojoj se nalazimo. Poznate ličnosti neće moći da nastupaju, niti će se Nova godina tradicionalno dočekivati na trgovima širom Srbije. Pandemija korona virusa u potpunosti je promenila ritam naših života, a novogodišnje veselje, te poljubac sa posebnom osobom tačno u ponoć ove godine moraće da izostanu.

Na konferenciji Kriznog štaba juče je iznet stav da organizovanog dočeka u Srbiji ne bi trebalo da bude. Pojedinim pevačima, kojima su ugovorena gostovanja u prestižnim hotelima i restoranima naše prestonice, nastupi su otkazani.

Pročitajte i Milica Milša nakon strepnje za suprugom: Korona je bukvalno ruski rulet

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝘚𝘢𝘴𝘢 𝘔𝘢𝘵𝘪𝘤 (@sasamatic_official)


Saša Matić jedan je od njih, pevač je imao dogovoren nastup u hotelu koji je rasprodat, bez obzira na pandemiju.

- Javljeno mi je da je otkazan nastup. Šta da se radi, kako svima tako i meni. Žao mi je zbog svega, jer sam žarko želeo da pevam. Međutim, kako stvari stoje, nećemo moći još da se grlimo i ljubimo. Ako tako mora, onda ćemo poštovati sve mere. Biće vremena za pesmu i veselje - rekao je Matić za 'Informer'.

Za doček 2021. godine otkazani su nasatupi i Aleksandri Prijović kao i Nataši Bekvalac. Vlasnici lokala koji su ostali uskraćeni za njihova gostovanja bili su spremni na odluku Kriznog štaba, pa su odmah nakon konferencije reagovali i obavestili pevačice da dočeka ipak neće biti.

Natasa Bekvalac, foto:: Ataimages

Obzirom da i Aleksandra i Nataša važe za uzorne građane, koji su do sada sigurno poštovali sve mere propisane od strane Kriznog štaba, verujemo da im ova odluka neće teško pasti.

Nove informacije nisu ohrabrujuće, pitanje je kada će život krenuti da se vraća u normalu, za sada takav razvoj događaja nije ni na vidiku, a jedno je sigurno - estrada se itekako uželela publike u nastupa!