Iako su, nakon razvoda poznatog para, mediji oboje povezivali sa novim partnerima, izgleda da ni za jedno ni za drugo nije baš tako lako da krenu napred.

O Kanjeu se pisalo da teže podnosi razdvajanje i da se pomalo zapustio od kada je Kim podnela zahtev za razvod, ali o Kim se baš ništa slično nije dalo ni naslutiti.

Pročitajte i Kardašijanka optužena za šverc!

Kim Kardasijan, Kanje Vest, Dimitrios Kambouris, Getty Images for The Met Museum, Vogue via Guliver

 

Ipak ispostavilo se da je imidž ledene kraljice bio samo fasada, budući da se starleta nedavno otvorila svojim sestrama, i to pred kamerama.

Ona im je otkrila kako se oseća zbog razvoda od repera, sa kojim ima četvoro dece.

- Ne mogu više ovako. Izneverila sam ga - počela je Kim kroz suze i dodala:

- On je odličan otac i mislim da zaslužuje nekoga ko će podupirati svaki njegov potez, ko će biti s njim i slediti ga gde god krene. Osećam se kao luzerka na kraju 13-godišnjeg braka - rekla je, a sestre su je tešile.

Podsetimo, Kim je početkom ove godine podnela zahtev za razvodom braka od Kanjea, a naknadno su odlučili da će i dalje zajedno odgajati svoje četvoro dece.

Pročitajte i Kanje Vest i Kim Kardašijan u lošim odnosima - A kako su podelili starateljstvo nad četvoro dece?

profimedia

 

On se u međuvremenu preselio na imanje u Vojmingtonu, a Kim je s decom ostala u Hiden Hilsu.

Podsetimo, nedavno je Kanje povezivan sa manekenkom Irinom Šajk, a da li je ovakva Kimina reakcija samo posledica zakasnele ljubomore ili iskrena emocije, za sada ostaje tajna.

Komentari (0)

Loading