Kanje Vest i Kim Kardašijan u lošim odnosima - A kako su podelili starateljstvo nad četvoro dece?

Autor:

12.03.2021 18:15

Foto:

Foto:

Kanje Vest i Kim Kardašijan nikad nisu bili udaljenjiji. Iako su u toku svoje brakorazvodne parnice razmatrali sporazumno zajedničko starateljstvo nad decom, izgleda da će prijateljska komunikacija morati da pričeka.



Iako su uspeli da se dogovore oko zajedničkog starateljstva nad decom, privatna komunikacija bivših supružnika Kim Kardašijan i Kanje Vesta je nazadovala. Naime, kako mediji prenose, poznati reper je promenio sve brojeve telefona i poručio Kim da mogu da komuniciraju samo preko njegovog obezbeđenja.

Pročitjte i Kim Kardašijan i Kanje Vest doneli važnu odluku - Ovo je definitivno kraj!?

 

 

Komunikacija se gasila od kako je Kim podnela brakorazvodnu parnicu, ali uprkos tome, par će nastaviti zajednički da odgaja četvoro dece - ćerke Nort (7) i Čikago (3), i sinove Sainta (5) i Psalma (1).

Kako navodi izvor blizak krugovima porodice, Kanje je iznenada prekinuo svaku komunikaciju sa Kim. Kardašijanka je ostala da živi u Los Anđelesu s decom dok reper boravi na svom ranču u Vajomingu.

Pročitajte i Nepristojna ponuda šokirala je javnost, a u sve je upletena Kim

 

 

- Kim poseduje svu zemlju oko kuće, dok je Kanje sam kupio kuću, a zatim su podelili troškove renoviranja. Kim se svim snagama borila da zadrži to mesto jer je to dom njihove dece", naveo je izvor, prenosi "Kurir".

- Ona izlazi iz kuće, on dolazi i viđa se sa decom. Imaju vojsku dadilja - navodi izvor.

Kad je pokrenut brakorazvodni proces, rečeno je da se par dogovorio oko nekretnina, ali onda je procurila informacija da se zahuktala situacija oko njihove vile u kalifornijskom gradu Kalabasasu vredne 40 milliona dolara.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading