Nikola i Bojana

Deca su najveće bogatstvo: Godinu dana nakon rođenja ćerkice Nikola Rokvić iskreno o prinovi

Autor:

04.05.2024 16:57

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Deca Nikole Rokvića i Bojane Barović njihovo su najveće blago, evo da li će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja



Nikola Rokvić i Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a kao kruna ljubavi dobili su troje dece, Leonu, Simeona i Angelinu.

Deca Nikole Rokvića i Bojane Barović unela su im najveću radost u život, a pevač je nedavno otkrio da li planiraju proširenje porodice.

Miloš Rafailović/ATA Images

 

- Mislim da je dosta. Troje male dece sa našim poslovima, nije lako. Zahteva mnogo odricanja, mnogo dobre organizacije, prvenstveno da im se u potpunosti posvetiš i da ih izvedeš na pravi put.

Mislim da je ovako dobro. Sad je intenzivan period, mala deca, mnogo posla. Teško je, ali lepo – priznao je Nikola.

Pročitajte Deca Nikole Rokvića i Bojane Barović uživaju u praznicima, dupleks dobio novo ruho, kao u Diznijevim crtaćima (foto)

- Imamo pomoć, tu su nam i bake. Trudimo se da provodimo 100% vremena sa decom, pogotovo moja Bojana. Ja se takođe trudim da, pored svih obaveza i putovanja, ni u jednom trenutku ne propustim neki deo njihovog odrastanja – otkrio je pevač.

Od jedne velike zvezde sam čuo, još pre nego što sam dobio decu, rekao je: „Kada bih vratio vreme, više bih ga provodio sa svojom decom”.

Brzo odrastu, propuste se stvari. Lepa je karijera, lepa je sva ta popularnost, ali osnova i baza je porodica. Deca su najbitnija, tako da, hvala Bogu da sam to nekako osvestio i da se trudim da budem uz njih – izjavio je nedavno Nikola za Telegraf.

Komentari. (0)

Loading