Nikola i Bojana

Simeon, Leona i... Nikola Rokvić progovorio o imenu treće bebe, skroz simpatično

Autor:

13.01.2023 16:00

Foto:

Foto:

Ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović uskoro stiže



Porodica Rokvić sitno broji do dolaska prinove. Nikola i Bojana sa nestrpljenjem očekuju treću bebu, a njihovi naslednici Simeon i Leona raduju se društvu za igru.

Pročitajte Slavica u suzama, porodica Rokvić objavila divne vesti, Nikola presrećan - Živeli!

Instagram

 

 

Par je već potvrdio da u njihov dom stiže devojčica, a Nikola je istakao koliko mu je zdrava i složna porodica bitna.

- To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega ispričao je Nikola i dodao da su za prva dva deteta lako odabrali imena, dok za bebu koja uskoro stiže još uvek nisu odlučili:

Pročitajte Ništa se nije promenilo - Fotografija Nikole Rokvića iz tinejdžerskih dana oduševila, svi komentarišu jedno

Instagram

 

- Za Leonu i Simeona smo brzo došli do imena. Bojana i ja se uvek dogovaramo tako da se u datom trenutku oboje složimo. Videćemo, o svemu tome pričamo i sa decom. Oni imaju neke svoje ideje. Nazivi su takvi da ne možemo to da prihvatimo, jer često nađu inspiraciju u crtanim likovima. Možda ćerkica i sama sebi da ime, ako se rodi na neki praznik, kao što je Simeon - zaključio je pevač.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading