Paulina Manov

Samo je oči odaju: Verovali ili ne ovako je Paulina Manov izgledala u mladosti (foto)

Autor:

24.04.2024 14:57

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Besprekoran izgled Pauline Manov ostavlja bez daha, a evo kako je glumica izgledala u mladosti



Naša poznata glumica Paulina Manov koja će u junu napuniti 49. godina može se pohvaliti savršenim izgledom koji prati damsko držanje i stil.

Youtube printscreen

 

Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a njeno ime ostaje trajno urezano u istoriju srpske zabavne industrije zbog njenog izvanrednog doprinosa muzici, filmu i pozorištu.

Pročitajte Čarobna cifra od 30 kilograma manje moguća je uz jednostavnu dijetu Pauline Manov

Po povratku na javnu scenu ostvarila je zapaženu ulogu u filmu ”Toma”, a na izgled Pauline Manov mogli su se čuti samo pozitivni komentari.

- Moja karijera se u jednom trenutku zaustavila, posvetila sam se porodici i to je trajalo desetak godina, malo više. Film "Toma" me je vratio u fokus, bila sam ispod radara.

Ta uloga mi je donela to da me se ljudi sete, jer su me zaboravili. Sada sam ponovo dobila prilike da radim nove uloge. Jako sam srećna zbog toga, imam osećaj da se sve namesti kako treba.

Sa decom sam bila onoliko koliko je bilo potrebno, malo su porasli i mogu ponovo da se bavim poslom koji najviše volim da radim, a da to ne utiče toliko na njih - otkrila je jednom prilikom.

Pročitajte Ozbiljno zgodan frajer, a godinama ga krije - Ovo je suprug Pauline Manov (foto)

Da je i u mladosti bila podjednako lepa svedoči fotografija koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama zbog koje se izgled Pauline Manov ponovo našao na meti komentara. 

”Prirodna lepotica”, ”Devojčica sa slike izrasla je u pravu lepoticu”, ”Oči te odaju”, samo su neki od komentara ispod fotografije iz mladosti koju možete pogledati OVDE.

Komentari. (0)

Loading