Vladimir Đurđević

Ozbiljno zgodan frajer, a godinama ga krije: Ovo je suprug Pauline Manov (foto)

Autor:

16.11.2023 20:01

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Suprug Pauline Manov godinama je njena najveća podrška



Paulinu Manov publika je obožavala kao Ljiljanu u filmu „Toma", a ona privatni život vešto krije od očiju javnosti. 

Porodično gnezdo svila je pre deceniju i po sa Vladimirom Đurđevićem sa kojim ima dvoje dece, sina Rastka i ćerku Minu. Ipak, malo ko zna da suprug Pauline Manov iza sebe ima blistavu karijeru.

Boško Karanović

 

I on je u umetničkom svetu, ali njegov posao je rad iza kamera.

Suprug Pauline Manov je, naime, scenarista i to izuzetno uspešan, mada se za njegovo ime ne zna toliko široko u javnosti, što je „kletva“ koja inače prati pisce u filmskoj industriji.

Suprug Pauline Manov ozbiljan je frajer

Osim što je neizmerno darovit i smeo u svojim poslovnim potezima, glumičin muž veoma je zgodan muškarac, koji nije mogao ostati nezapažen kada je sa suprugom ruku pod ruku prošetao crvenim tepihom povodom premijere filma „Čudotvorac tumanski“.

Boško Karanović

 

Suprug Pauline Manov autor je i predstave „Ne igraj na Engleze“, koja je pre 14 godina, kada je on bio tek na trećoj godini studija, imala premijeru, a taj datum za njega i glumicu vrlo poseban. Naime, tada se desio sudbonosni susret.

Pročitajte Čarobna cifra od 30 kilograma manje moguća je uz jednostavnu dijetu Pauline Manov

- Otišla sam na premijeru predstave „Ne igraj na Engleze“, na koju me je pozvao moj drug Danijel Sič. Smestio me je da sednem pored njegove žene i tako, čekamo da počne predstava.

Kad, vidim, pojavljuje se jedan visok momak, vrlo zgodan, obučen u crno. Ulazi i izlazi. Bilo mi je jasno da on nije običan gledalac.

Boško Karanović

 

Pomislila sam da je verovatno neki momak iz marketinga. Odgledamo mi predstavu i krenemo napolje, a ja uz put pitam kolege da li znaju o kome je reč. Kažu mi da je pisac. „Je l? Zgodan i talentovan“, pomislila sam“, rekla je glumica.

Na afterpartiju te večeri uz pesmu „Slušaj ljubav kako dolazi“ pao je i poljubac

Komentari. (0)

Loading